27 iul. 2015 | 15:23

Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promoții Summer Fest de la eMAG

FEATURE
Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promoții Summer Fest de la eMAG

Este acel moment din lună și din anotimp când eMAG are iar reduceri, iar acum campania se numește Summer Fest. Am căutat cele mai bune telefoane care pot fi cumpărate la preț mai mic și le-am pus în această listă.

Timp de șase zile, eMAG promite reduceri considerabile, ba chiar oferte unice, la tot felul de produse. Ziua întâi începe cu IT & mobile, iar dintre acestea am ales câteva telefoane pe care să le cumperi la preț redus. Lista completă este pe site-ul magazinului. Pentru o listă cu tablete la preț redus, verifică aici.

Printre aceste telefoane de mai jos sunt și cele pe care le-am inclus în topul celor mai subțiri disponibile în România, dar trebuie să știi că acestea nu vin la preț prea mic. Subțirimea lor se ține cu cheltuială, iar dacă vrei să revezi acele șase recomandări, sunt aici. În articolul de față am inclus însă modele de la Samsung, de la Allview, ba chiar și de la LG și HTC. Lista completă este aici, în caz că te tentează de la alte companii alte modele.

Top 5 telefoane foarte bune cu preț redus la eMAG

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt cele mai interesante și spectaculoase telefoane de la sud-coreeni. Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Găsești la preț redus acest telefon AICI.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge (2)

LG G4 nu avea cum să lipsească din listă. LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD, în dimensiuni la fel ca cel de anul trecut, dar cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele poți pune un card microSD de până la 128GB. Găsești la reducere acest telefon AICI.

Review-ul Playtech pentru LG G4 (29)

Motorola Nexus 6 este o prezență mai rară pe lista de reduceri, dar acum și-a făcut loc în Summer Fest. Acest telefon dispune de un ecran de 6 inci la rezoluție QuadHD, un procesor cu patru nuclee și are o baterie de 3.220 mAh, gata să te ducă până la capătul zilei cu o singură încărcare. Camera foto este de 13 megapixeli și filmează 4K, iar spațiul de stocare este de 32GB, fără slot microSD. Memoria RAM este de 3GB și va rula fără probleme toate aplicațiile din Play Store. Poți cumpăra Nexus 6 la reducere de AICI.

cele mai bune telefoane pentru jocuri

O altă prezență sporadică este BlackBerry Passport. Acesta este un dispozitiv cât un pașaport, de aici și numele, are un ecran tactil pătrat de 4,5 inci și este dotat cu tastatura fizică celebră a companiei. Ca dotări tehnice, Passport are un procesor Snapdragon 800 cu patru nuclee la 2,3GHz, are 3GB de memorie RAM, o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 2 MP, iar spațiul de stocare este de 32GB. Găsești cel mai bizar BlackBerry AICI.

blackberry passport

Acest top este încheiat de LG G3 la un preț de sub 2.000 de lei, în versiune dual SIM și cu un spațiu de stocare de 32GB. Acesta are o cameră de 13 megapixeli, plus una secundară de 2,1 MP, dispune de un procesor cu patru nuclee și are 3GB de memorie RAM. De asemenea, bateria de 3.000 mAh îi asigură o autonomie foarte bună. Ecranul este de 5,5 inci la rezoluție QuadHD. Găsești LG G3 la preț redus în această ofertă.

LG G3 cel mai bun telefon al anului

Telefoane încă bune și disponibile la preț redus

HTC One M9 n-a adus foarte multe noutăți, așa că am ales din reducerile eMAG un One M8 de anul trecut. Acesta are un ecran de 5 inci full HD, două camere pe spate la rezoluție de 4 megapixeli, beneficiază de procesor quad-core și peste Android este o interfață HTC Sense. Telefonul este construit din aluminiu și este unul dintre cele mai rezistente de pe piață. Poți cumpăra HTC One M8 din oferta eMAG AICI.

telefoane cu android pentru fete HTC One M8

Unul dintre telefoanele foarte bune de anul trecut este Motorola Moto X. Acum, este în oferta Summer Fest în configurație cu spațiu de stocare de 16GB. Ecranul este de 5,2 inci la rezoluție full HD, are o cameră de 13 megapixeli și dispune de 2GB de memorie RAM. Marele avantaj este că primește mai repede actualizări de software decât modelele Samsung, iar acum e la preț mai mic. Poți cumpăra acest telefon de AICI.

Motorola Moto X Active Notifications

LG Nexus 5 este unul dintre acele telefoane care nu dispar din oferte pentru că încă țin pasul cu cele mai noi tehnologii. Acest model are un ecran de 5 inci la rezoluție full HD, o cameră foto de 8 megapixeli și cel mai nou Android. Memoria RAM este de 2GB și are spațiu de stocare de 16GB. Versiunea de la eMAG este cu spate negru. Găsești Nexus 5 AICI.

android 5.1 lollipop

Includ și un Windows Phone pe această listă, deoarece prețul este foarte bun pentru ceea ce oferă. Este vorba de Microsoft Lumia 830, care vine cu ecran de 5 inci la rezoluție HD, are o baterie de 2.200 mAh și o cameră foto de 10 megapixeli care filmează full HD. Rulează cea mai nouă versiune de Windows Phone și va trece la Windows 10 începând cu luna viitoare. Găsești acest Lumia AICI.

lumia 830

Allview X2 Soul Mini a fost pentru o perioadă cel mai subțire telefon din lume. Cu o grosime de doar 5,1 milimetri, acesta era la mare distanță de orice alt smartphone de pe piață. Lista de specificații include un ecran HD de 4,8 inci, un procesor MediaTek MT6592 octa-core, cu 8 nuclee de 1,7 GHz și un procesor grafic Mali-450MP4. Mai găsim 1GB RAM și 16 GB spațiu de stocare pentru datele personale. Telefonul este încă foarte subțire, în comparație cu altele, și este disponibil în oferta Summer Fest AICI.

allview x2 soul mini

Bonus – ZenFone 2 e la preț mic încă de la lansare

Taiwanezii de la ASUS fac din ce în ce mai multe eforturi pentru a se remarca pe piața telefoanelor mobile. Asus ZenFone 2 are un preț accesibil, iar designul este similar cu cel al fraților mai mari, dar carcasa este din plastic. Butoanele sunt poziționate tot pe spate, iar ecranul de 5 inci are rezoluție HD. La capitolul hardware, taiwanezii au ales să includă un procesor Intel Atom cu patru nuclee la 2,3GHz fiecare. De asemenea, este disponibil cu 4GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB, iar bateria este de 3.000 mAh. Găsești telefonul acesta AICI.

Review Playtech pentru Asus ZenFone 2