27 mart. 2015 | 17:07

Telefoane cu Android pentru fete

FEATURE
Telefoane cu Android pentru fete

Pentru că doamnele și domnișoarele sunt mai pretențioase, am făcut o selecție de telefoane cu Android pentru fete.

Am ales câteva telefoane cu Android pentru fete care fie sunt personalizate, fie excelează prin camere foto bune pentru a satisface nevile fetelor de a fotografia și de a se fotografia.

Aceste telefoane cu Android pentru fete sunt ideale dacă vrei să faci un cadou, chiar dacă a trecut perioada începutului de martie.

Telefoane cu Android pentru fete: Samsung Galaxy S Duos

Este unul dintre acele telefoane cu Android pentru fete care este și personalizat special pentru sexul frumos și are și o configurație foarte bună care să le mulțumească.

Are o cameră foto cu rezoluție de 5Mp și o cameră secundară de 0.3 Mp, culoarea telefonului este White La Fleur, iar sistemul de operare este Android 4.0. Procesorul are o frecvență de 1000Mhz, o memorie internă de 4GB dar care poate fi mărită cu ajutorul cardului MicroSD până la 32 Gb.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

telefoane cu android pentru fete Samsung Galaxy S Duos

Telefoane cu Android pentru fete: Motorola Moto G

Acest telefon este dotat cu funcția de dual SIM și este văzut drept unul dintre acele telefoane cu Android pentru fete de către ladies-trends.com. Are un preț accesibil la o configurație decentă.

Camera foto principală are 8 Mp, iar cea secundară 2Mp, în plus procesorul este Snapdragon 400Quad Core, iar sistemul de operare folosit este Android 4.4 KitKat. Display-ul de 5 inch este perfect pentru vizionarea clipurilor sau fotografiilor din telefon.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

telefoane cu android pentru fete Motorola Moto G

Telefoane cu Android pentru fete: Huawei Ascend P6, Pink

Intră cu succes în rândul acelor telefoane cu Android pentru fete, în special pentru faptul că are un design elegant, o grosime de numai 6 mm și un ecran de 4.7 inch. În plus, acest tip de telefon se produce și în varianta roz.

Este dotat cu un procesor quad-core de 1.5 GHz și o cameră foto principală de 8Mp. În plus, camera secundară are 5 Mp care asigură un selfie de calitate, dorința oricărei fete de la un telefon mobil.

Găsiți întreaga ofertă AICI.

telefoane cu android pentru fete Huawei Ascend P6

Telefoane cu Android pentru fete: HTC One M8

Un alt smartphone de pe lista de telefoane cu Android pentru fete este cel de la HTC. One M8 este văzut de către ladies-trends.com drept unul potrivit pentru doamne și domnișoare mai ales pentru că are un procesor puternic ce permite cu ușurință multi-tasking.

Bateri acestui telefon poate ține în regim de așteptare până la 500 de ore, iar în regim de convorbire 20 de ore.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

telefoane cu android pentru fete HTC One M8

Telefoane cu Android pentru fete: Samsung Galaxy S3 mini

Telefonul Galaxy S3 mini imită designul minimal și organic inspirat de natura al lui S3. Ecranul are 4 inch și este Super AMOLED, oferind o experiență generoasă de vizionare.

Telefonul funcționează cu sistemul de operare Jelly Bean, Android 4.1 și are o grafică rapidă, fluidă. În plus, și acest telefon este personalizat special pentru fete și se găsește în culoarea White la Fleur.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

telefoane cu android pentru fete Samsung Galaxy S3 mini