26 dec. 2015 | 11:33

Spectacolul de lumini al acestor Tesla Model X e mai tare decât pomul tău de Crăciun

ACTUALITATE
Spectacolul de lumini al acestor Tesla Model X e mai tare decât pomul tău de Crăciun

Se pare că Elon Musk a păstrat o surpriză pentru toți deținătorii de mașini Tesla Model X. Prin metode neștiute, dar clar posibile, Model X poate face un joc de lumini din faruri pe tot felul de melodii.

Crăciunul este momentul perfect în care toată lumea își umple casa cu luminițe, beculețe, ghirlande și tot felul de obiecte lucioase și strălucitoare. Cei de la Tesla nu s-au lăsat mai prejos, Elon Musk prezentând pe Twitter un joc de lumini pe care Model X îl poate face pe melodia ”Wizards in Winter” de Trans-Siberian Orchestra.

Culmea este că Elon Musk afirmă ca mașina poate face acest spectacol de lumini de una singură, nefiind nevoie modificări adiționale. Această funcționalitate este un”Easter Egg” (ou de Paște, expresie în engleză pentru surprize secrete) implementat în mașină, însă, din păcate Musk nu dă mai multe detalii despre cum spectacolul de lumini poate fi accesat de către deținătorii mașinii.

În plus, nu se știe dacă spectacolul de lumini poate fi modificat încât să meargă și pe alte melodii sau este doar limitat la melodia celor de la Trans-Siberian Orchestra. Nu ne-ar mira ca cei care dețin un Model X să înceapă să caute modalități de a activa modulul ”farurile jucăușe” sau să încerce să modifice această funcționalitate astfel încât să meargă pe orice melodie vor ei.

UPDATE: Elon Musk se pare că a șters Tweet-ul inițial în care afirma că mașina face tot spectacolul de lumini de una singură. Fie i-a zis unul dintre ingineri că nu este chiar așa, fie a vrut să păstreze în continuare misterul. Spectacolul de lumini al Model X-ului este în continuare pe YouTube, așa că cine știe…