10 feb. 2015 | 16:40

Sony Xperia E4 este cel mai nou telefon mid-range al companiei japoneze

ACTUALITATE
Sony Xperia E4 este cel mai nou telefon mid-range al companiei japoneze

Sony Xperia E4 nu a beneficiat de un eveniment mare cu ocazia lansării sale, însă este cu siguranță un smartphone mid-range foarte interesant.

În condițiile în care toată lumea așteaptă noul Sony Xperia Z4, japonezii s-a gândit să ne ofere un nou mid-range. Anunțat oficial în Londra, Sony Xperia E4 are niște specificații interesante, însă nu aduce foarte multe schimbări față de precedentul Sony Xperia E3.

Noul smartphone vine dotat cu un ecran de 5 inci cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, ceea ce înseamnă că densitate acestora nu va fi una foarte mare. Lista specificațiilor este completată de procesorul quad-core MediaTek MT6592 de 1,3 GHz, 1GB RAM și 8GB capacitate de stocare a datelor.

collage sony xperia e4 1

Bateria telefonul este una de 2,300 mAh, relativ mare având în vedere componentele mai puțin performante. Conform celor de la Android Central, aceasta ar putea să aibă o autonomie de două zile în condiții de utilizare normală. Camera foto principală este de 5 megapixeli, iar cea secundară este de doi megapixeli. Device-ul ar urma să fie lansat în cursul acestei luni, dar nu se știe nimic despre preț.

La începutul lunii viitoare, Sony va lansa și noul său vârf de gamă. Astfel, va fi vorba de un telefon cu procesor Snapdragon 810, 4GB de memorie RAM, display de 5,2 inci cu rezoluțiile menționate mai sus, iar designul va fi puțin îmbunătățit, dar nu schimbat radical. De asemenea, cum telefonul n-a fost prezentat la CES 2015, este așteptat la MWC 2015 din Barcelona. Puteți citi mai multe despre Sony Xperia Z4 pe Playtech aici.

collage sony xperia e4 2