11 mart. 2015 | 15:36

Sony a adus în România cel mai scump mp3 player: Walkman NW-ZX2 costă 1.200 de dolari

ACTUALITATE
Sony a adus în România cel mai scump mp3 player: Walkman NW-ZX2 costă 1.200 de dolari

După lansarea la CES 2015 a unui player de peste 1.000 de dolari, Sony l-a adus și în România. Walkman NW-ZX2 se dorește alegerea perfectă a audiofililor.

Sony Walkman NW-ZX2 beneficiază de tehnologiile S-Master HX și DSEE HX care păstrează fiecare nuanță a înregistrării originale. Amplificatorul Sony S-Master HX păstrează în întregime detaliile semnalului audio în timpul procesării pentru a ajuta redarea cu acuratețe a sunetelor. Această tehnologie procesează cantități mari de date în format audio minimizând zgomotul și distorsiunea, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

Tehnologia DSEE HX recreează sunetele înalte care sunt pierdute în timpul procesării semnalului audio. Sunetele care au ca sursă fișiere MP3 sau CD sunt îmbunătățite, extinzând frecvența și profunzimea peste calitatea originală, până aproape de calitatea Hi-Res (corespunzând frecvenței 192 kHz/24-bit audio).

Walkman NW-ZX2 suportă codecul LDAC, care îți permite să asculți muzică la o calitate ridicată chiar și prin conexiune wireless, transmițând pachetele de date de trei ori mai eficient și mai rapid decât prin Bluetooth. Are și un spațiu de stocare de 128GB care poate fi extinsă, printr-un card microSD până la 256GB, spațiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese în format audio de înaltă rezoluție (spațiul ocupat de o piesă ajunge până la 150MB).

Alte produse hi-res audio de la Sony

Cel mai mic și mai ușor player muzical de sunete de înaltă calitate din lume, Walkman NWZ-A15 te transpune într-un univers cu sunete puternice și foarte detaliate. Walkman A15 dispune de amplificatorul digital unic de la Sony, S-Master HX care procesează cu acuratețe cantități masive de informație audio, în timp ce diminuează distorsiunile și zgomotul.

SRS-X9 integrează şapte boxe, fiecare cu amplificator digital dedicat, care creează un interval de frecvenţe de 45 Hz-40 kHz. Reproducerea sunetului este precisă, de la cele mai joase frecvenţe de bas până la cele mai înalte note armonice cu sunet pur, de înaltă rezoluţie.

De asemenea, vârful de gamă BDV-N9200W, te bucuri de toate filmele preferate în detalii realiste, mulţumită conversiei extinse şi tranziţiei 4K. Totul, de la explozii la şoapte prinde viaţă cu sunetul surround pe 5.1 canale Hi-Res. În plus, vei putea asculta muzică la cea mai înaltă calitate pe formate Blu-Ray audio. Un subwoofer şi 5 boxe sunt susţinute de 1.200W de putere RMS totală, generând un sunet viu şi structurat care nu lasă niciun detaliu în urmă.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele