03 oct. 2015 | 11:30

Skype pentru iOS îți permite să răspunzi la mesaje direct din notificare

ACTUALITATE
Skype pentru iOS îți permite să răspunzi la mesaje direct din notificare

Skype continuă să se îmbunătățească și de astăzi le permite utilizatorilor de iOS să răspundă la mesaje direct din bara de notificări.

Microsoft profită de una dintre cele mai bune îmbunătățiri ale sistemului de operare de la Apple și le permite utilizatorilor Skype să răspundă la mesaje fără să mai deschidă aplicația. Skype 6.3 pentru iPhone și iPad oferă posibilitatea de a da un răspuns direct din bara de notificare, fără a mai fi nevoie ca aplicația să fie accesată. În timp ce Skype este foarte utilizat pentru conversații audio și video, dacă folosești aplicația pentru convorbiri scrise, noua opțiune ar trebui să-ți fie utilă.

Potrivit celor de la The Verge, la fel ca aplicațiile Microsoft Office pentru iOS, ultima variantă de Skype include suport pentru opțiunea de multitasking a iPad-urilor cu iOS 9. Poți utiliza funcția Slide Over și Split View pentru a menține Skype activ, împreună cu altă aplicație pe iPad Air 2 sau iPad Pro.

De asemenea, Microsoft a integrat Skype în funcția de căutare Spotlight de la iOS 9, așa că dacă ești în căutarea unui contact, prietenii de pe Skype vor fi afișați în pagina de rezultate. Cea mai nouă variantă a aplicației Skype este deja disponibilă în App Store.

Îmbunătățirile aduse de Skype par să vină pe bandă rulantă, după ce tocmai ieri compania a anunțat că aplicația va traduce automat conversațiile audio și video, opțiune ce include șase limbi de care te poți folosi ca să porți conversații cu oameni din întreaga lume. Dacă funcția de răspuns din notificare este disponibilă doar pentru iOS, cea de traducere este valabilă doar pentru cei care folosesc Skype pe desktop.