13 ian. 2015 | 19:25

Shuttle anunţă un barebone de all-in-one cu touchscreen şi răcire fără ventilatoare

ACTUALITATE
Shuttle anunţă un barebone de all-in-one cu touchscreen şi răcire fără ventilatoare

După ce ne-au obişnuit să lanseze în mod regulat barebone-uri pentru sisteme desktop, cei de la şi-au propus să ne atragă atenţia cu un all-in-one.

Pentru că vânzările de sisteme desktop au scăzut semnificativ la nivel global, cei de la Shuttle încearcă să ne atragă atenţia cu un al-in-one care la prima vedere pare destul de trainic.

Cu numele de cod X50V4, sistemul ilustrat mai sus nu doar că arată bine şi este suficient de compact pentru a se integra fără probleme pe orice birou, dar vine şi cu câteva avantaje la interior. În primul rând, datorită sistemului de răcire pasiv, este incredibil de silenţios. Ajuns la a patra generaţie, acest sistem are o diagonală de 15,4 inci şi include din start multiple posibilităţi de upgrade. Pe lângă procesorul Intel Celeron 2957U dual core tactat la 1,4 GHz bătut în cuie, în carcasă aveţi suficient spaţiu pentru un hard disk sau SSD de 2,5 inci, un modul mSATA şi până la 8GB DDR3L. Conectica sa include două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0, un Gigabit Ethernet, un port VGA, HDMI, o ieşire de căşti şi o intrare de microfon. În acelaşi pachet este inclus un modul WiFi, un webcam de 2 megapixeli, difuzoare stereo, un cititor de carduri şi un stand care este la fel de eficient şi ca mâner.

Partea cea mai surprinzătoare a întregii ecuaţii, din punctul meu de vedere, constă în certificarea IP54, menită să vă atragă atenţia că -ul de mai sus este rezistent la praf şi stropi de apă. Va fi disponibil în următoarele săptămâni la un preţ de 292 de euro, atât pe alb, cât şi pe negru.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele