05 sept. 2015 | 10:36

Samsung Gear S2 ar putea fi compatibil cu iOS pe viitor

ACTUALITATE
Samsung Gear S2 ar putea fi compatibil cu iOS pe viitor

Deși funcționează cu numeroase dispozitive Android, Samsung Gear S2 nu este compatibil cu dispozitivele Apple.

Lansat în mod oficial zilele trecut la Berlin, cel mai nou smartwatch produs de cei de la Samsung a reușit să tragă atenția tuturor. Considerat de unii cel mai reușit ceas inteligent al gigantului sud-coreean, Samsung Gear S2 beneficiază de un ecran rotund și rulează sistemul de operare Tizen. După cum vă spuneam în urmă cu câteva zile, deși inițial eram sceptici privind această alegere, preferând să-l fi văzut cu Android Wear, noua interfață Circular UX pare promițătoare și are o serie de aplicații utile.

Poate cel mai important aspect este că Samsung Gear S2 funcționează cu orice terminal care rulează Android 4.4 sau o versiune mai nouă și care are cel puțin 1,5GB RAM. După cum probabil era de așteptat, acesta încă nu este compatibil cu dispozitivele celor de la Apple. Dacă este să le dăm crezare celor de la Sammobile, însă, situația s-ar putea schimba în viitorul apropiat. Din câte se pare, o persoană din cadrul Samsung a confirmat că ar putea fi inclus și suportul pentru iPhone.

Aceasta ar fi prima dată când un ceas inteligent Samsung devine compatibil cu produsele Apple. După cum știți, Gear S2 beneficiază de un ecran rotund de 1,2 inci cu o rezoluție de 360 x 360 de pixeli, fiind, în același timp, rezistent la apă. Atât Gear S2, cât și Gear S2 Classic vor apărea în magazine în luna octombrie, însă nu există foarte multe informații în legătură cu prețul acestora.