13 mai 2015 | 11:30

Samsung Galaxy S6 îşi enervează utilizatorii prin ferestre pop-up de care nu scapi [VIDEO]

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S6 îşi enervează utilizatorii prin ferestre pop-up de care nu scapi [VIDEO]

Dacă aţi pus mâna pe un , nu este exclus să întâmpinaţi în timpul utilizării o notificare de la Samsung de care nu puteţi scăpa.

În timpul navigării pe internet în 2015 este inevitabil să nu vă loviţi de ferestre pop-up. În funcţie de site-urile accesate, este posibil ca nici măcar să nu puteţi scăpa de respectivele ferestre foarte uşor, decât pentru câteva minute. Atunci când aveţi parte de astfel de scenarii pe PC, găsiţi aproape de fiecare dată o soluţie. Din păcate, pe un smartphone, nu aveţi aceleaşi posibilităţi.

De această dată este vorba nişte ferestre pop-up foarte enervante ce . Nu sunt viruşi, nu implică instalarea de aplicaţii din surse dubioase şi nici nu au legătură cu anumite scenarii de utilizare. Întreaga poveste gravitează în jurul componentei software creată de Samsung cu numele Enhanced Features. Aceasta vă permite să trimiteţi prietenilor fişiere de dimensiuni mari şi contacte folosind serverele companiei sud coreene. Din păcate, dacă sunteţi mai sensibili la capitolul securitatea datelor, s-ar putea să nu vreţi să activaţi Enhanced Features, deoarece, implicit, vă daţi acordul pentru ca Samsung să vă acceseze propriul număr de telefon, toate mesajele şi întreaga agendă.

Partea enervantă? Dacă apăsaţi Dissmis pentru a anula ,,oferta” Samsung ilustrată prin captura de mai jos, în câteva minute va apărea din nou pe ecran. Mai mult decât atât, în câteva minute de la prima afişare a mesajului pentru activarea Enhanced Features, dacă îl tot refuzaţi, riscaţi ca acesta să vă blocheze terminalul.

Samsung Galaxy S6 Enhanced Features

O soluţie temporară implică să intraţi în lista de contactate, să accesaţi propriul profil şi să dezactivaţi Profile Sharing. Unii au confirmat că au reuşit să scape de pop-up-uri în acest fel. Există şi posibilitatea ca această problemă să nu vă afecteze pe voi, dar, dacă sunteţi curioşi, clipul de mai jos ar trebui să vă ajute să înţelegeţi mai bine întreaga situaţie.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele