20 feb. 2015 | 14:01

Samsung Galaxy S6 în imagini: Cum a reprodus un artist viitorul smartphone al coreenilor

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S6 în imagini: Cum a reprodus un artist viitorul smartphone al coreenilor

Noi imagini cu un concept Samsung Galaxy S6 au apărut pe internet și ne prezintă smartphone-ul în toată splendoarea lui.

Nu mai avem decât nouă zile până când Samsung Galaxy S6 va fi lansat în cadrul Mobile World Congress în Barcelona. Chiar și așa, artiștii continuă să producă imagini și videoclipuri cu posibile design-uri ale telefonului. Cea mai nou material video vine de la Ivo Maric și Jermaine Smit. Aceștia ne prezintă atât modelul standard Samsung Galaxy S6, cât și varianta Edge.

Videoclipul apărut ieri pe YouTube scoate în evidență o diferență clară între cele două modele: în timp ce modelul standard arată la fel ca smartphone-urile mai vechi, Samsung Galaxy S6 Edge are un design cu totul nou și mult mai atrăgător. Vă lăsăm să vă convingeți singuri urmărind video-ul de pe YouTube mai jos.

Dacă se confirmă oficial, Galaxy S6 Edge ar trebui să fie un smartphone construit în jurul unui panou de 5,1 inci cu o rezoluție nativă QHD. Partea de procesare va fi realizată printr-o combinație dintre un octa-core Samsung Exynos 7420, un GPU Mali – T760 și 3GB RAM. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.0.2 Lollipop.

În teorie, toate aspectele detaliate mai sus sună foarte bine, dacă sunt adevărate. Rămâne să așteptăm până după MWC pentru a vedea dacă vor fi suficiente pentru a convinge doritorii de smartphone-uri Samsung să-și cumpere un Galaxy S6 Edge în defavoarea unui Galaxy S6. Puteți citi mai multe despre Samsung Galaxy S6 Edge pe Playtech aici.

Samsung a publicat o nouă imagine teaser pentru lansarea Galaxy S6. Din câte se poate observa în poza de mai jos, va exista cel puțin o versiune cu cel puțin o parte a ecranului curbată, dacă nu cumva sunt confirmate zvonurile și versiunea Edge are curbură pe ambele părți. Acesta este #TheNextGalaxy.

the next galaxy galaxy s6 edge