22 mai 2015 | 16:02

Samsung Galaxy S6 edge „costumat” în Iron Man va fi lansat săptămâna viitoare

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S6 edge

Dacă ești fan al supereroilor Marvel, poți să uiți de alte versiuni de Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, căci singura potrivită ție este cea cu eroii Avengers, începând cu Iron Man.

Lee Young Hee, directorul de marketing al Samsung, a confirmat luna aceasta lansarea unor versiuni Samsung Galaxy S6 desprinse din The Avengers. Totuși, ultimul teaser publicat arată doar un Samsung Galaxy S6 edge echipat în Iron Man. Rămâne de văzut dacă asta înseamnă că doar această versiune va primi tratamentul preferențial, dar, din fericire, mai avem puțin de așteptat, notează PhoneArena.

s6 edge iron man

Potrivit unui articol publicat pe pagina oficială de Facebook a Samsung Korea, această ediție a Galaxy S6 edge va fi lansată săptămâna viitoare. Fotografiile sunt, cu siguranță, o încântare pentru fanii Marvel. Nici data oficială de lansare nu a fost făcută publică, nici prețul, dar telefonul este așteptat la începutul lunii iunie.

samsung galaxy s6 iron man

Recent, existau zvonuri potrivit cărora Samsung și Marvel ar încheia un parteneriat pentru a lansa o linie de telefoane Galaxy S6 adaptată pentru toți eroii din The Avengers: Age of Ultron. Nu se știe dacă planul se va materializa pentru toți eroii, dar fanii pot visa cu ochii deschiși, având ca suport o serie de fotografii cu dispozitivele echipate în Thor, Hulk, Captain America și alții.