14 feb. 2015 | 11:12

Rezistență marca Apple? Un MacBook a supraviețuit unei căderi din avion

ACTUALITATE
Rezistență marca Apple? Un MacBook a supraviețuit unei căderi din avion

Majoritatea ar suferi un mini atac de cord numai la gândul că laptopul le-ar putea cădea de pe canapea, dar s-ar părea că laptopurile create de Apple sunt mai rezistente de cât am crede.

Un utilizator al site-ului Reddit are o poveste cel puțin spectaculoasă. El susține că un laptop MacBook Air a căzut, de la 300 de metri, din avionul pe care îl pilota.

Însă nu asta este partea incredibilă a poveștii redditorului av8or. Acesta mai spune că laptopul său încă este funcțional și a publicat și o serie de fotografii cu dispozitivul pentru a demonstra autenticitatea poveștii.

Av8or explică cum pilota un avion de mici dimensiuni, la o altitudine de 300 de metri, când acoperișul s-a desprins și MacBook-ul său, care era într-o geantă, a zburat și a căzut lângă un prieten de-ai lui.

”Laptopul încă este funcțional, cu toate că sistemul de răcire s-a defectat, iar sticla de pe trackpad începe să cadă”, explică bărbatul, care spune că mecanismul de prindere al acoperișului nu fusese închis cum trebuie.

Totuși, cum Internetul este plin de persoane disperate după atenție, nu putem ști dacă povestea utilizatorului este adevărată sau nu, dar dacă este, trebuie apreciată construcția MacBook-urilor.