15 oct. 2015 | 14:19

Renunți la vârful de gamă Samsung și primești un OnePlus 2

ACTUALITATE
Renunți la vârful de gamă Samsung și primești un OnePlus 2

Cei de la OnePlus au dat de curând startul unui concurs foarte ciudat.

În mod normal, atunci când te înscrii la un concurs, te aștepți să câștigi ceva de pe urma acestuia. În cazul celui mai nou concurs organizat de chinezii de la OnePlus, lucrurile par a fi diferite. Astfel, scopul campaniei este acela de a premia 50 de oameni cu câte un OnePlus 2. Totul în regulă până aici. Și probabil că un număr mare de persoane s-ar înscrie dacă nu ar fi nevoite să renunțe la flagship-ul Samsung pentru a primi terminalul fabricat de chinezi.

Da, OnePlus vă dă ”șansa” de a renunța la vârful de gamă Samsung pentru a primi un OnePlus 2. În opinia lor, beneficiul este atât de mare, încât numai 50 de oameni vor fi declarați câștigători. După cum scrie site-ul Android Central, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus și Galaxy Note 5 sunt singurele dispozitive acceptate.

Lăsând prețul la o parte, este greu de crezut că există vreo persoană cu un astfel de telefon funcțional care să dorească să renunța la el pentru un OnePlus 2. Iar dacă există, probabil că această persoană ar trebui să citească review-ul OnePlus 2. Există și o parte frumoasă a întregii povești: OnePlus se pare că va dona telefonul către Hope Phones, o organizație caritabilă.