22 nov. 2015 | 13:46

Reducerile eMAG de care să profiți după Black Friday

Black Friday
Reducerile eMAG de care să profiți după Black Friday

Reducerile eMAG continuă chiar și după terminarea campaniei Black Friday 2015. Sub numele ”Bucurii de weekend”, reducerile eMAG încă sunt disponibile la produse din toate gamele.

Reducerile eMAG de Black Friday s-au dovedit a fi de mare succes pentru retailer, care tocmai a anunțat că a vândut peste 29.000 de televizoare, 13.400 de laptopuri, și 9.000 de frigidere, printre altele.

Compania a decis să mai pornească o campanie, sub numele ”Bucurii de weekend”, iar mai jos am strâns cinci recomandări de produse care merită cumpărate la reducere.

Reduceri eMAG – Mașină de spălat Samsung Eco Bubble

Samsung Eco Buble este unul dintre modelele mai performante disponibile în oferta eMAG în această perioadă și poate funcționa cu 1.400 de rotații pe minut. La fel ca dispozitivul pe care vi l-am prezentat înainte, se încadrează în categoria A+++ când vine vorba de consumul de curent și cântărește doar 8 kilograme. Poate fi găsită la un preț avantajos AICI.

Televizor Samsung LT24E390EW

Pentru mai puțin de 1.000 de lei, în oferta celor de la eMAG cu greu găsiți un televizor Full HD cu o diagonală mai mare decât a acestuia. Samsung LT24E390EW are un ecran de 59 de inci care suportă o rezoluție 1080p, iar greutatea dispozitivului este de doar 4,2 kilograme. De asemenea, acesta include un port USB și două porturi HDMI și se găsește la un preț avantajos AICI.

Reduceri eMAG după Black Friday – Allview X1 Xtreme Mini

Allview X1 Xtreme Mini este dotat cu un ecran de 4,7 inci cu rezoluție Full HD. Procesorul este un excelent Qualcomm Snpadragon 810 de 2,15GHz, memoria este de 2GB, iar capacitatea de stocarea, de 16GB. Camera foto principală de 16 megapixeli este însoțită de una secundară de 4 megapixeli. Bateria de are o capacitate de 2.200mAh, iar telefonul poate fi achiziționat de AICI, la reducere.

Asus ROG G20BM-RO002S

Dacă vă doriți un PC de gaming adevărat, atunci un Asus ROG G20 nu are cum să lipsească de pe lista variantelor posibile. Acest desktop este dotat cu un procesor AMD quad-core FX-770K de 3.50GHz, 8GB RAM și un hard-disk de 1TB, care funcționează alături de 128GB SSD. Placa video este un model AMD Radeon R9 270 de 2GB, iar pe lângă Windows 8.1, sistemul vine la pachet cu o tastatură iluminată și un mouse. În cazul în care vreți să vă cumpărați acest dispozitiv, îl puteți găsi AICI.

Reduceri eMAG – Brățara Huawei TalkBand B2

Bateria cu o capacitate de doar 95mAh de pe Huawei TalkBand B2 poate rezista până la 6 zile, iar reîncărcarea acestea poate fi realizată prin intermediul portului microUSB. De asemenea, dispozitivul include un ecran de 0,73 inci cu o rezoluție de 128 x 88 de pixeli și este rezistent în apă adâncă de un metru timp de 30 de minute. Huawei TalkBand este compatibil cu atât cu terminalele Android cât și cu cele care rulează iOS și poate fi găsit la un preț avantajos AICI