29 oct. 2015 | 15:19

Reduceri de Halloween: cele mai bune oferte la gadgeturi

FEATURE
Reduceri de Halloween: cele mai bune oferte la gadgeturi

Cu ocazia Haloween-ului, cei de la eMAG vă oferă reduceri la o gamă variată de produse. În acest articol am inclus zece dintre cele mai interesante oferte de care puteți profita înainte de Black Friday.

Una dintre ultimele sesiuni importante înainte de Black Friday este organizată de eMAG cu ocazia Halloween-ului. Campania este organizată sub sloganul ”Găsești tot ce te taie capul” și are loc în perioada 29-31 octombrie. Mai exact, puteți beneficia de oferte importante la telefoane, tablete, smartwatch-uri și alte dispozitive până vineri. Mai jos, vă prezentăm doar zece dintre gadgeturile care ne-au atras atenția, oferta completă fiind disponibilă AICI.

Dacă așteptați, însă, Black Friday, puteți afla mai multe informații despre data la care va avea loc și magazinele care vor lua parte din acest articol. De asemenea, aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.

Reduceri eMAG – LG G3

LG G3 a fost numit ”Regele” în review-ul Playtech poate fi achiziționat la un preț extrem de avantajos pe parcursul acestor zile. Dotat cu un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, telefonul coreenilor beneficiază de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2GB RAM și are o capacitate de stocare a datelor de 16GB. Camera foto principală are 13 megapixeli, cea secundară are 2,1, iar acumulatorul are o capacitate de 3.000mAh. Pentru a vă cumpăra propriul LG G3, puteți da un click AICI.

LG G3 cu baterie de 3000 mAh

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inch și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Asta nu spune multe, dar vom intra în amănunte în scurt timp. Sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Samsung Galaxy S6 este disponibil AICI.

Samsung Galaxy S6 (13)

 

Reduceri eMAG – iPad Mini 3

AICItabletă “mini” de la Apple dispune de un ecran de 7,9 inch cu o rezoluție de 2.048 x 1.536 de pixeli. Are o cameră foto principală de 5MP și una frontală Face Time HD. iPad mini 3 are senzorul de amprentă iTouch și dispune de aceeași funcționalitate găsită pe iPad Air 2, mai exact Apple Pay. Cu ajutorul Apple Pay, utilizatorii vor putea face plăți online doar cu ajutorul amprentei.

Pe lista specificațiilor se mai regăsește un procesor Apple A7, 16GB pentru stocarea internă a datelor și 1GB memorie internă. Camera foto principală are 5 megapixeli, în timp ce camera secundară are doar 1,2 megapixeli. Apple iPad mini 3 poate fi găsită la un preț foarte bun AICI.

cele mai bune tablete in 2015 apple ipad mini 3

Allview Viva i10G

Allview Viva i10G este o tabletă ideală pentru gaming, dar și pentru vizualizarea de materiale video. Ecranul cu o diagonală de 9,7 inci suportă o rezoluție de 2.048 x 1.536 de pixeli și ascunde sub el un procesor Intel Atom quad-core cu o frecvență de 1,83GHz. Acesta funcționează alături de 2GB RAM, iar capacitatea de stocare este de 32GB. Lista de specificații este completată de o baterie cu o capacitate de 8.000 mAh, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. VĂ puteți achiziționa tableta la un preț redus de AICI.

Allview Viva i10

Reduceri eMAG – LG Watch Urbane

Unul dintre cele mai elegante ceasuri inteligente de pe piață să găsește zilele acestea la reducere la eMAG. LG W150 Urbane este dotat cu un ecran de 1,3 inci cu o rezoluție de 320 x 320 de pixeli, iar versiunea aceasta este de culoare aurie. Dispozitivul rulează Android Wear, are 512MB RAM și 4GB pentru stocarea datelor. Cu o baterie de 410 mAh, LG W150 Urbane poate fi cumpărat de AICI.

lg display apple watch smarwatch

 

Moto 360, 2015

A doua generația de ceasuri inteligente de la Motorola beneficiază de un ecran de 1,37 inci cu o rezoluție de 360 x 325 de pixeli. Lista de specificații include un procesor Qualcomm Snapdragon de 1,2GHz, 512MB RAM și 4GB pentru stocarea datelor. Autonomia va fi asigurată de o baterie de 300 mAh, iar ceasul este compatibil atât cu iOS, cât și cu Android. Moto 360 2015 poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG Moto 360

Reduceri eMAG – Jawbone UP2

Jawbone UP2 își oferă, printre altele, informații în legătură cu pașii, exercițiile și caloriile arse pe parcursul zilei. Dispozitivul include Smart Coach, care utilizează tot ceea ce învață despre activitate, somn și mâncare, pentru a oferi sfaturi personalizate în vederea atingerii obiectivelor. Jawbone UP2 nu cântărește decât 25 de grame, are o autonomie de până la 7 zile și poate fi achiziționat de AICI.

Jawbone UP2

Fitbit Surge

Fitbit Surge înregistrează caloriile arse, distanța parcursă și ritmul cardiac din timpul activităților fizice pentru a vă ajuta să obțineți rezultate mai bune. De asemenea, vă monitorizează activitatea din timpul somnului, prezentându-vă datele sub forma unor diagrame detaliate. Firbit Surge este rezistent la apă, beneficiază de un ecran tactil și este disponibil la un preț avantajos AICI.

FitBit Surge

Reduceri eMAG – Acumulator TP-LINK PB50

TP-Link are două porturi USB care îți permit să încarci două dispozitive simultan. Unul dintre ele funcționază la 5V și 2A, însemnând că e perfect pentru tablete sau pentru telefoanele cu baterii mai generoase, iar celalălt funcționează la 5V și 1A, adică e suficient pentru gadgeturile cu baterii ceva mai mici. Cu o capacitate de 10.000 mAh, TP-LINK PB50 poate fi găsită AICI.

TP-Link PB50 (3)

Boxă portabilă Samsung Level Box

Level Box este o boxă externă care beneficiază de conectivitate Bluetooth și NFC, fiind dotată în același timp cu două difuzoare cu o putere totală de 6W. Una dintre funcțiile interesante este S-Voice, care vă permite să preluați apeluri cu ajutorul comenzilor vocale. În cazul în care vă doriți propriul Samsung Level Box, dispozitivul poate fi cumpărat de AICI.

Samsung Level Box