05 aug. 2015 | 11:20

Recordul OnePlus 2 i-ar face invidioși și pe creatorii iPhone

ACTUALITATE
Recordul OnePlus 2 i-ar face invidioși și pe creatorii iPhone

OnePlus 2 a fost prezentat oficial la finalul lunii iulie, iar disponibil spre vânzare va fi din 11 august. Totuși, compania a vândut câteva zeci de mii de bucăți în China, iar asta în timp record.

OnePlus 2 se va vinde tot prin sistemul de invitații prin care s-a consacrat producătorul în urmă cu un an. Totuși, chinezii au spus că anul acesta au mai multe telefoane și vor veni cu îmbunătățiri pentru ca toată lumea interesată să ajungă să-și cumpere un telefon.

Recent, OnePlus a reușit să vândă în China aproximativ 30.000 de unități în doar 64 de secunde. Pe 11 august, chinezii vor mai avea ocazia să mai cumpere o dată, dar nu se știe câte mii de unități vor fi disponibile atunci, cum nu se știe precis nici ce stocuri inițiale are OnePlus pentru acest telefon. Totodată, GSMArena observă că în China n-ai nevoie de invitație, aceasta fiind doar pentru piața internațională.

The Verge a publicat de curând un articol despre OnePlus care arată și câte mii de unități au disponibile la start. Carl Pei, fondatorul, a spus că stocul e de 30 până la 50 de ori mai mare decât anul trecut, iar în 2014 au avut 1.000 de unități. Asta înseamnă că fie le-au dat pe toate în prima zi de vânzări în China, fie mai pregătesc încă 20.000 pentru 11 august. Toate detaliile tehnice despre OnePlus 2 sunt aici, în caz că te interesează să cumperi un așa telefon.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele