15 oct. 2015 | 14:01

Primul telefon Windows 10 de la Acer vine la pachet cu tastatură și mouse

ACTUALITATE
Primul telefon Windows 10 de la Acer vine la pachet cu tastatură și mouse

Acer Jade Primo va fi primul telefon cu Windows 10 al producătorului taiwanez și va fi livrat alături de o tastatură și un mouse.

Am avut ocazia de a vedea telefonul cu Windows 10 al celor de la Acer pentru prima oară în cadrul IFA. În cadrul acelui eveniment, taiwanezii au spus despre Jade Primo că ar putea fi un PC de buzunar. Asta deoarece, în timp ce majoritatea dispozitivelor vin la pachet cu un încărcător și o pereche de căști, Acer va include și o tastatură și un  mouse. După cum scrie site-ul Geek, principalul motiv pentru care taiwanezii au inclus și aceste accesorii este funcția Continuum, suportată de sistemul de operare Windows 10 inclus și de procesorul Qualcomm.

După cum știți, Continuum vă va permite să afișați conținutul de pe telefonul mobil pe un ecran mare, având posibilitatea de a lansa orice aplicație cu ajutorul unui mouse și al unei tastaturi. Din punct de vedere al specificațiilor, telefonul celor de la Acer pare a fi unul foarte performant. Alături de procesorul Qualcomm Snapdragon vom avea parte de 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor.

Ecranul de 5,5 inci va suporta o rezoluție Full HD, iar camera va avea 21 de megapixeli. În mod interesant, Acer a optat pentru un port USB de tip C. Din păcate, nu avem foarte multe informații în legătură cu prețul telefonului.