03 dec. 2015 | 13:14

Primul smartwatch HTC ar putea fi lansat în 2016

ACTUALITATE
Primul smartwatch HTC ar putea fi lansat în 2016

HTC ar putea debuta pe piața ceasurilor inteligente la începutul anului viitor, conform unor zvonuri recente.

Deși zvonurile în legătură cu un posibil ceas inteligent HTC circulă pe internet de ceva vreme, compania taiwaneză a evitat să facă acest pas important până acum. După cum scriu cei de la Phonearena, însă, situația ar putea să se schimbe în anul 2016, atunci când HTC ar putea să debuteze, într-un final, pe piața ceasurilor inteligente.

Informația a apărut pe contul de twitter al lui Evan Blass (@evleaks), care a menționat că fanii producătorului din Taiwan vor avea în sfârșit parte de un smartwatch HTC în luna februarie a anului viitor. Cu toate acestea, Blass nu a menționat ziua și locul în care va avea loc lansarea. De asemenea, pentru moment, nu există informații în legătură cu prețul.

[related]

În urmă cu ceva timp se spunea chiar că ceasu HTC ar putea veni cu un display rotund. Decizia oficialilor de a opta pentru un astfel de design nu ar fi una ciudată, având în vedere că cele mai populare ceasuri Android Wear sunt rotunde. Cât despre specificații, nu știm decât că ecranul ar putea suporta o rezoluție de 360 x 360 de pixeli.

Phonearena ne amintește și de faptul că în luna februarie este organizat Mobile World Congress, iar HTC ar putea să prezinte oficial ceasul în cadrul acestui eveniment.