21 iul. 2015 | 17:08

Dell are o tabletă cu Windows rezistentă la apă, căzături și praf

ACTUALITATE
Dell are o tabletă cu Windows rezistentă la apă, căzături și praf

Noua tabletă a celor de la Dell chiar poate trece prin tratamente brutale, fără a avea de suferit. Și acum se poate spune că seria Toughbook de la Panasonic are rival.

Tableta Dell Se numește Latitude 12 Rugged Tablet, iar compania spune că poate rezista la apă, nisip, praf, căzături de la doi metri și temperaturi extreme. De asemenea, se pare că bateria rezistă 12 ore și oferă opțiuni avansate de conectare la internet și GPS. Așadar, nu va trebui să fii aproape de un Starbucks pentru a-ți face treaba, scriu cei de la The Verge.

Ecranul are 11,6 inci și este suficient de sensibil încât să poată fi folosit cu mănuși. De asemenea, vine cu tehnologia Dell Direct-View încorporată, ceea ce presupune o vizibilitate mai bună la lumină naturală. Are procesor de Intel Core M, 512GB spațiu posibil de stocare și 8GB memorie RAM. Are Windows 8.1 (va trece la Windows 10) și oferă o husă opțională pentru tastatură, care se pare că e la fel de rezistentă precum carcasa.

[related]

Tableta va fi disponibilă până la sfârșitul lunii acesteia, la un preț care variază între 1.600 și 2.000 de dolari, potrivit TechRadar. Poate că sună destul de scump, dar ținând cont de rezistența în fața atâtor elemente ale naturii și ale distrugerii, cumva sună rezonabil.

latitude 12