23 mai 2015 | 08:20

Pregătiţi-vă pentru noul joc Doom cu primul teaser [VIDEO]

VIDEO
Pregătiţi-vă pentru noul joc Doom cu primul teaser [VIDEO]

Una dintre cele mai populare francize din domeniul jocurilor video, Doom al celor de la ID Software va reveni anul acesta în actualitate printr-un nou episod.

Dacă nu aţi jucat niciodată câteva minute de Doom, cu siguranţă nu vă puteţi clasifica un fan al jocurilor de tip first person shooter. Aceasta este una dintre cele mai populare serii de FPS-uri din toate timpurile, iar fanii au aşteptat cu interes readucerea ei în actualitate.

Zvonuri referitoare la un nou Doom au existat deja de câţiva ani, dar abia acum respectivul joc a fost confirmat oficial de Bethesda şi id Software printr-un teaser. Bethesda, dezvoltatorul titlului, a făcut deja o treabă foarte bună cu noile jocuri Wolfenstein, motiv pentru care, nu prea avem de ce să ne facem griji în legătură cu viitorul Doom.

În ceea ce priveşte teaserul de câteva secunde, acesta include două componente foarte importante ale francizei. În prim plan este unul dintre cei mai reprezentativi monştri din serie, cu numele Revenant. Acesta din urmă şi-a făcut debutul în 1994, în , şi a fost reiterat în Doom 3, câţiva ani mai târziu. La mai bine de 10 ani după ultima versiune, este imposibil să nu vi se fi făcut dor de super shotgun, singura armă pe care o puteţi vedea în clipul de mai jos.

În teorie, primele secvenţe de gameplay din noul Doom au fost făcute publice anul trecut la QuakeCon. În practică însă, acele momente nu au fost imortalizate online. Mai multe detalii despre presupusul vom afla la E3 luna viitoare, când cei de id Software vor dezvălui titlul într-un cadru oficial. Cel mai probabil, ar trebui să ajungă la gameri până la finele anului pe PS4, Xbox One şi PC.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele