20 ian. 2015 | 10:50

PowerLite îți oferă un bliţ performant și o baterie suplimentară în același gadget

ACTUALITATE
PowerLite îți oferă un bliţ performant și o baterie suplimentară în același gadget

Un nou proiect de pe KickStarter încearcă să vă tenteze cu o combinaţie interesantă dintre un bliţ puternic şi un acumulator extern cu numele de PowerLite.

Dacă tot folosiţi din ce în ce mai des în orice circumstanţe, ar fi bine să vă gândiţi serios la achiziţia unui . Există multe astfel de gadgeturi, dar prea puţine dintre ele vin cu posibilitatea utilizării bateriei de la bliţ pentru a vă încărca telefonul. PowerLite este un astfel de aparat.

Dispozitivul din imaginea de mai sus este o soluţie foarte performantă pentru a vă ilumina cadrele în condiţii de lumină redusă. Pentru acest scop va folosi 14 LED-uri cu o putere luminoasă totală de 630 lumeni. Luminozitatea LED-urilor poate fi ajustată cu precizie folosind o aplicaţie gratuită de telefon cu scopul de a evita cadrele supra expuse. Aparent, între PowerLite şi telefonul vostru se va crea o conexiune Bluetooth.

Abilitatea de încărcarea a telefonul în situaţii de urgenţă va fi limitată la 1.600 mAh, capacitatea acumulatorului intern al bliţului extern. Ca reper, această valoare ar trebui să fie suficientă pentru o încărcare completă de iPhone 5S. Când PowerLite va fi lansat ca produs de serie, va fi disponibil în două variante. Una va veni la pachet cu un conector Lightning, pentru iDevice-uri, în timp ce a doua va fi compatibilă cu Android, datorită portului MicroUSB. La momentul redactării acestui material, proiectul a strâns deja 11.000 de dolari. Rămâne să vedem dacă va reuşi să strângă şi restul sumei necesare până la 60.000 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele