26 mart. 2015 | 22:00

Poți proba Apple Watch, folosind realitatea augmentată [VIDEO]

ACTUALITATE
Poți proba Apple Watch, folosind realitatea augmentată [VIDEO]

Cu o banală foaie de hârtie, datorită realităţii augmentate, puteţi proba şi voi fără să vă deplasaţi la un Apple Store.

Mai este aproape o lună până la lansarea noului Apple Watch, timp suficient pentru a pune bani deoparte în speranţa unei eventuale achiziţii. Din păcate, pentru că în total sunt , decizia cumpărării nu este una foarte facilă. Ca urmare, ar fi bine să faceţi câteva probe.

Precomenzile la Apple Watch, în SUA, încep pe 10 aprilie, iar comercializarea tuturor variantelor vor fi iniţiate pe 24 aprilie. Pentru a-l proba înainte de acea perioadă, puteţi apela la minunea realităţii augmentate. Pentru asta, nu trebuie decât să imprimaţi în format 100% PDF-ul de la această adresă şi să-l puneţi pe mână. După aceea, cu aplicaţia voastră favorită de decriptat coduri QR, trebuie să scanaţi foaia printată pentru ca în secunda următoare să fiţi invitaţi să descărcaţi o aplicaţie intitulată foarte sugestiv ARWatch.

Aceasta din urmă se ocupă de fapt de întregul proces de simulare. Personal, nu am avut momentan ocazia să experimentez acest truc, dar cei de la Cult of Mac şi-au manifestat entuziasmul pe marginea experimentului. După ce v-aţi decupat micuţul ceas din hârtie şi l-aţi pus pe mână, precum în clipul de mai jos, este suficient să ţineţi telefonul cu aplicaţia ARWatch pornită orientat către încheietură pentru a vedea în timp real cum v-ar sta adevăratul Apple Watch. Pentru a experimenta diverse brăţări dintre cele oferite de Apple, nu trebuie decât să faceţi un tap pe ecran şi modelul respectiv se va schimba.

Per ansamblu, ideea nu este revoluţionară, dar implementarea este una convingătoare şi dacă aveţi o imprimantă prin preajmă ar fi păcat să nu o experimentaţi.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele