11 apr. 2015 | 10:40

Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mărește autonomia și stocarea

ACTUALITATE
Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mărește autonomia și stocarea

La aproximativ un an după lansarea primei generaţii de Mophie Space Pack, compania americană îşi actualizează linia sa de

Timp de mulţi ani, cei de la Mophie au fost sinonimi cu baterii pentru gadgeturi mobile. Mai mult decât atât, creau carcase ce putea fi purtate în permanenţă în jurul unui iPhone, mărind într-un mod semnificativ autonomia acestora.

Primul nu doar că dubla autonomia unui telefon mobil, dar era foarte eficient şi în a vă remedia problema spaţiului de stocare. La mai bine de jumătate de an după lansarea iPhone 6 şi iPad Mini 3, Mophie anunţă acum un nou set de carcase inteligente pentru gadgeturi Apple şi o baterie suplimentare cu port USB, intitulată Spacestaton. În mare parte Mophie Space Pack 2.0 nu este foarte diferit faţă de ce am văzut în trecut în portofoliul companiei, cu menţiunea că integrează de la 32GB până la 128GB spaţiu.

Cu alte cuvinte, dacă aţi achiziţionat un iPhone sau iPad cu doar 16GB de spaţiu, aceste carcase sunt ideale. Singurul aspect negativ al întregii ecuaţii ţine de preţul pentru un asemenea dispozitiv: 150 dolari pentru variata de 32GB, 200 dolari pentru 64GB şi 300 dolari pentru 128GB. Un Space Pack pentru iPad mini costă între 200 şi 400 de dolari. În ceea ce priveşte modul prin care puteţi accesa acest spaţiu stufos de stocare, din cauza limitării sistemului de operare iOS, nu veţi putea scrie sau citi de pe un Mophie Space Pack decât prin intermediul aplicaţiei dedicate Space.

Aceasta este perfectă atât pentru transferul rapid de informaţii dintr-o parte în alta, cât şi pentru realizarea de playlist-uri dacă vreţi să ascultaţi muzică de pe mica voastră memorie externă pentru iPhone. Ca autonomie oferită, Mophie nu insistă prea mult pe amperajul accesoriilor sale, dar promite că un Space Pack de generaţie nouă pentru iPhone 6 dublează autonomia smartphone-ului Apple, în timp ce aceeaşi carcasă pentru 6 Plus sporeşte durata de viaţă a aparatului cu 50%. S-a dat deja drumul la precomenzi pentru noile carcase Mophie, dar livrările vor începe abia în luna mai.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele