06 apr. 2015 | 12:58

Poate cea mai utilă aplicație Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO]

ACTUALITATE
Poate cea mai utilă aplicație Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO]

Microsoft Office Lens este una dintre cele mai utile și eficiente aplicații create de companie, iar acum o poți folosi pe Android și iPhone.

Microsoft Office Lens a fost o aplicație exclusivă pentru Windows Phone, până acum, și era un motiv suficient de bun pentru a alege aceste telefoane, dacă aveai nevoie de un scanner portabil. Acum, însă, Microsoft o aduce pe Android și iPhone, iar partea de scanner este realizată prin fotografierea tablelor, panourilor, hârtiilor scrise sau tipărite și apoi sunt transpuse digital în telefon.

Mai mult, cu Microsoft Office Lens poți scana cărţi de vizită şi importa informaţiile de care ai nevoie în aplicația de contacte. Am spus că e poate cea mai utilă aplicație și pentru că imaginile sunt rotite şi decupate automat, astfel încât să vezi ușor informațiile relevante. Cum vorbim de universul Microsoft Office, poți combina Lens cu Power Point pentru a integra documentele scanate în elemente pe care le poți folosi în prezentări, putându-le editate în diverse moduri.

microsoft office lens pe iphone

Odată scanat un document cu Office Lens, poți exporta în OneNote, Word, Power Point, salva în OneDrive drept imagini JPG sau PDF, și poți trimite pe mail. Pentru iPhone, Microsoft Office Lens disponibilă în versiune finală (în App Store aici), dar pentru Android vei avea acces doar la una preview (există o comunitate pentru cei care vor să testeze). Desigur, Office Lens va continua să existe și în Windows 10.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele