24 mart. 2015 | 11:59

Oppo pregătește un telefon lipsit de margini: Cum va arăta acesta

ACTUALITATE
Oppo pregătește un telefon lipsit de margini: Cum va arăta acesta

În 2014, multe companii chinezești au lansat dispozitive cu caracteristici demne de a concura cu vârfurile de gamă de la Apple și Samsung. Cei de la Oppo intenționează să ne păstreze atenția asupra lor, de data aceasta cu un smartphone aproape lipsit de margini laterale.

După ce au făcut istorie cu Oppo R5, o vreme cel mai subțire telefon din lume, cu o grosime de doar 4,85 milimetri, și cu Oppo N3, smartphone-ul cu cameră rotativă, chinezii ne pregătesc o surpriză și pe 2015. Oppo are ideea unui smartphone complet lipsit de margini laterale. Imediat, a apărut un set de imagini concept, care ne oferă o privire de ansamblu asupra dispozitivului creat astfel.

Din ce se vede în imaginile publicate de Phonearena, ecranul gadgetului are 5,5 inci, dar restul specificațiilor sunt deocamdată învăluite în mister. Totuși, potrivit schiței, se pare că Oppo va folosi o tehnică specială pentru a reflecta lumina de la marginea display-ului fizic pentru a crea iluzia de margini inexistente.

De asemenea, se pare că gadgetul își va menține designul super slim, pe care chinezii mizează de ceva vreme. Este prea devreme să tragem concluzii, dar telefoanele fără margini ar putea fi dispozitivele care reinventează lumea tech. Asta după ce Sharp ne-a impresionat anul trecut cu acest smartphone cu margini foarte subțiri și un truc interesant pentru a transmite sunetul în timpul apelului.