26 mart. 2015 | 20:00

One M9 Plus – Cel mai puternic HTC, lansat în aprilie. Ce noutăți aduce

ACTUALITATE
One M9 Plus - Cel mai puternic HTC, lansat în aprilie. Ce noutăți aduce

După un amalgam de speculaţii legate de o versiune , taiwanezii au trimis o invitaţie pentru o conferinţă ce va avea loc pe 8 aprilie.

Anul 2015 se pare că se va număra printre primele, după o lungă pauză, în care HTC va anunţa două vârfuri de gamă la doar câteva luni distanţă cu scopul de a se adresa atât doritorilor de gadgeturi cu dimensiuni decente, cât şi amatorilor de phablet-uri.

După ce HTC a lansat oficial la MWC noul HTC One M9, un smartphone ce împărtăşeşte câteva similarităţi de design cu HTC One M8, se pare că gigantul taiwanez mai are un as în mânecă. De câteva zile au început să circule pe internet tot mai multe informaţii referitoare la un aşa numit . Pentru că respectivul aparat nu a fost prezentat la Barcelona, este foarte probabil să fie adus pe scenă la Beijing în cadrul unei conferinţe ce se ascunde sub afirmaţia ,,More than One” (trad.: mai mult de unul).

Invitaţia ilustrată mai sus, ca de fiecare dată, nu ne oferă foarte multe indicii legate de subiectul conferinţei, deşi sunt şanse foarte mici ca acel eveniment să nu graviteze în jurul HTC One M9 Plus. Dacă ar fi să citim printre rânduri, aparent, configuraţia cu două camere de rezoluţii diferite, popularizată de HTC One M8, va reveni în actualitate la M9 Plus. Restul specificaţiilor vehiculate includ un display QHD de 5,2 inci, un mai mare decât la One M9, un soc MediaTek, 3GB RAM şi un spaţiu de stocare standard de 32GB.

La final, nu prea mai este cazul să plecaţi urechea la speculaţii, având în vedere că în aproximativ două săptămâni veţi şti tot ce trebuie despre micul gigant.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele