13 oct. 2015 | 16:20

Omul care și-a construit un Batmobil din piese lego

ENTERTAINMENT
Omul care și-a construit un Batmobil din piese lego

Pasiunea unor perosane pentru piesele lego a dus, pe parcursul timpului, la construcția unor lucruri extrem de interesante.

După cum spun multe persoane, desenele animate Batman difuzate spre finalul anilor ’90 au fost probabil cele mai reușite dintre toate care l-au avut în centru pe cunoscutul super-erou. Vehiculul pe care mulți și-l amintesc de acolo est, probabil, Batmobil-ul folosit de personajul principal. Unul dintre cei care au apreciat designul Batmobil-ului est, din câte se pare, și un mare pasionat de Lego. Astfel, acesta a hotărât să recreeze autovehiculul la scară reală folosindu-se doar de jucării.

[related]

Conform site-ului Gizmodo, Batmobil-ul realizat de Nathan Sawya are o lungime de aproximativ 5,5 metri și o greutate de doar 680 de kilograme. În alcătuirea sa intră nu mai puțin de 500.000 de piese lego, iar pentru îmbinarea acestora, Sawaya a muncit trei luni de zile alături de unul dintre angajații DC Entertainment. Partea din spate a Batmobil-ului nu nu mai că include aripi, emblema lui Batman și un număr de înmatriculare, dar prezintă și flăcări.

Batmobile din lego 1

Cel care a construit mașina nu s-a ferit de implementarea unor detalii extrem de interesante, cum ar fi spațiile în forma emblemei Batman lăsate în jante. Fanii Batman vor avea șansa de a vedea iar super-eroul lor favorit anul viitor, atunci când Batman v. Superman va debuta pe marile ecrane.