29 oct. 2015 | 13:00

Noul trailer la Hitman te uimește cu detaliile unui orășel italian

VIDEO
Noul trailer la Hitman te uimește cu detaliile unui orășel italian

Fanii seriei Hitman se vor bucura să desprindă noi detalii despre noul joc din serie prin intermediul acestui trailer lansat zilele trecute.

Una dintre cele mai vechi și populare serii de jocuri pentru PC este Hitman, iar cei de la IO Interactiv se pregătesc intens pentru lansarea unui nou episod mult mai complex și mai vast ca întindere decât oricare dintre versiunile anterioare. Noul episod din serie se va intitula simplu Hitman și va fi livrat către utilizatori sub forma unor părți individuale desfășurate în diverse locații de pe mapamond. Una dintre ele va fi localitatea Sapienza din Italia. Pentru a aprecia cum se cuvine libertatea de care vă veți bucura prin micul orășel italian, cele mai noi detalii despre noul titlu au fost însoțite de un nou trailer pe care îl puteți viziona în întregime mai sus. Acesta poartă numele de Welcome to Sapienza.

,,Dintr-o vilă luxoasă până la biserica medievală situată aproape de plajă și strâmtorată de alei încărcate cu magazine, Sapienza este o locație densă încărcată cu provocări și plină de oportunități și povesști pe care jucătorul întreprinzător să le descopere, iar precum toate celelalte locații din Htman, secrete înunecate și povești atrăgătoare sunt de găsit peste tot în fermecătoarea Sapienza.” Astfel au descris cei de la Square Enix această misiune.

Momentan este destul de dificil să înțelegem exact cum va funcționa mecanica de joc din noul Hitman. Singurul lucru sigur este că se va distanța semnificativ de vechile titluri, iar conținutul mult mai diversificat ar trebui să ofere o libertate sporită jucătorilor, mai apropiată de experiența unui GTA, decât a unei misiuni din Rainbow Six.

Din câte se pare, Sapienza se va număra printre cele câteva locații la care veți avea acces la momentul achiziției jocului, pe lângă Paris și Marrakesh. Multe alte misiuni vor fi adăugate prin DLC-uri ulterioare în joc, dar nu se știe dacă toate acelea vor fi contra cost sau gratuite. Hitman ar fi trebuit să aibă parte de o dată de lansare în 2015, dar a fost amânat până pe 11 martie 2016.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele