09 apr. 2015 | 05:53

Noul iOS 8.3 te scapă de toate enervările cauzate de iPhone şi iPad

ACTUALITATE
Noul iOS 8.3 te scapă de toate enervările cauzate de iPhone şi iPad

Promovat mai degrabă ca un update minor, recent lansatul vine cu câteva funcţii în plus şi rezolvă câteva zeci de probleme care v-au supărat recent.

În sfârşit, cei de la Apple au luat decizia de a lansa un update de iOS 8 care nu vine cu funcţii noi impozante sau schimbări radicale de interfaţă. Mai degrabă, rezolvă nişte probleme care au măcinat de mult timp nervii utilizatorilor de iDevice-uri.

Pentru că niciodată nu am răbdare când vine vorba de un update de firmware, nu am aşteptat prea mult până mi-am instalat iOS 8.3 pe calea aerului pe iPhone 5S şi iPad Air. Pachetul de date a avut aproximativ 240MB şi s-a instalat mult mai rapid decât alte actualizări recente. În primul rând, noua versiune de iOS, pe lângă includerea unei colecţii native foarte stufoase de emoji menită să promoveze diversitatea, ne oferă câteva upgrade-uri de performanţă. După cum se notează şi în documentul oficial cu modificările introduse acum, pe care îl puteţi citi în întregime mai jos, ar trebui să nu dureze prea mult până veţi observa că aplicaţiile pornesc mai repede, timpul de reacţie la fiecare atingere este mai mic, iar navigarea pe internet prin Safari se petrece mai lin. În plus, peste noapte, Siri a învăţat mai multe limbi străine, chiar dacă printre acestea nu se numără şi limba română.

O funcţie care mă încântă în special ţine de managementul avansat al mesajelor. Acum este mult mai uşor să mesajele de la numere necunoscute pentru a nu le mai recepţiona pe viitor. În plus, puteţi filtra şi mesajele în format iMessage care provin de la persoane pe care nu le aveţi în lista de contacte. Per ansamblu, modificările sunt destul de importante şi adresează fiecare segment din sistemul de operare, de la interfaţă, până la conectivitate şi accesibilitate. Apropo, dacă vreţi să instalaţi într-un timp scurt foarte multe aplicaţii, puteţi opta ca timp de 15 minute să nu mai fiţi nevoiţi să introduceţi parola de fiecare dată.

Lansare iOS 8.3

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele