21 oct. 2015 | 06:37

Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS

VIDEO
Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS

Dacă ați fost un fan al primelor jocuri din seria Guitar Hero, veți îndrăgi cu siguranță noul Guitar Hero Live. Versiunea de iOS este însă un pic cam scumpă.

După o serie de trailere și speculații, cei de la Activision au lansat prima lor versiune de Guitar Hero Live. Noul joc din serie va fi disponibil pentru o serie stufoasă de platforme, dar merită reținut faptul că întreaga experiență oferită va fi foarte similară pe toate. Acesta din urmă reprezintă și motivul principal pentru care Guitar Hero Live are toate șansele să rămână în istorie ca fiind cel mai scump joc de iOS.

Deoarece Guitar Hero Live pentru iPhone și iPad reproduc în totalitate experiența pe care o veți avea în același joc pe Xbox și PlayStation, inclusiv toate melodiile pe care le veți putea interpreta in-game, prețul real este identic. În teorie, puteți descărca noul titlu din Apple AppStore acum gratuit, dar veți avea acces la doar 2 melodii gratuite după care vă vor fi prezentate două opțiuni. Prima costă 100 de dolari și include un controller chitară Bluetooth, iar a doua costă 50 de dolari și vă oferă acces la tot conținutul in-game pe care îl veți putea parcurge folosind ecranul sensibil al telefonul sau al tabletei.

Nu trebuie să vă fi jucat prea multe jocuri de 0,99 din AppStore pentru a realiza că acest preț este surprinzător de scump, pentru un titlu de mobile. Cei de la Activision văd însă altfel lucrurile, iar cu Guitar Hero Live speră ca întreaga experiență să fie cross-platform și să puteți continua acasă pe consolă o carieră începută în metro pe mobil. Gamerii vor avea acces, după achiziția in-game, la GHTV cu peste 200 de cântece la momentul lansării plus alte 40 suplimentare pe care să le poată interpreta cu o precizie mai mare sau mai mică. Jocul va fi disponibil pentru noul Apple TV și sunt șanse semnificative să-l achizționați pe iPhone și să funcționeze și pe respectivul gadget.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele