18 nov. 2015 | 19:05

Noua dronă Parrot Bebop 2 e perfectă pentru amatori

ACTUALITATE
Noua dronă Parrot Bebop 2 e perfectă pentru amatori

O creație impresionantă din mai multe puncte de vedere, noua dronă Parrot Bebop 2 este perfectă pentru cei care sunt pasionați de acest subiect, dar nu au bugete foarte mari.

Cei de la Parrot, care și-au făcut un renume în urmă cu câțiva ani prin producția de sisteme audio hands free pentru mașini, acum au devenit sinonimi cu drone accesibile. Au început cu prima generație de AR Drone, dar nu a durat mult până când și-au diversificat portofoliul de produse în mod semnificativ cu modele mai mici și mai mari, cu roți sau elice. 

După ce anul trecut au anunțat drona Bebop, până la finele anului acesta vă veți putea investi banii într-un Parrot Bebop 2. Ilustrată în imaginea de mai sus, aceasta este destul de discretă, dar nu vă invită nici pe departe să faceți compromisuri pe partea de performanță. Primul Bebop ecra construit în jurul unui sistem de deplasare cu patru elice și al unei camere de 14 megapixeli cu un unghi de vizibilitate de 180 de grade. Marele minus al acelui model consta în autonomia de 12 minute de zbor, o valoare destul de impresionantă având în vedere greutatea de doar 400 de grame.

Parrot Bebop 2 are o autonomie de două mare, dar acesta nu este singurul motiv pentru un upgrade. Cu un design la fel de compact și o construcție la fel de simplă, acest model sare până la 500 de grame, dar vine la pachet cu un nivel îmbunătățit de manevrabilitate și stabilitate. În total, puteți pilota un Bebop 2 folosind aplicația de mobil pentru 25 de minute prin WiFi folosindu-vă smartphone-ul sau tableta. Alternativa este să investiți câțiva bani într-un controller radio Skycontroller Black Edition, acesta din urmă sporind raza de acțiune până la 2 kilometri.

Printre senzorii incluși în Parrot Bebop 2 se numără unul pentru ultra sunete și un al doilea pentru presiunea atmosferică, pe lângă un accelerometru și un giroscop pe 3 axe. Conținutul video capturat de această dronă va fi surprinzător de lin la calitate Full HD. Disponibilă începând cu 14 decembrie, noua dronă vă costă 550 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele