26 aug. 2015 | 07:04

MYNT te ajută să-ţi găseşti lucrurile importante mult mai uşor

ACTUALITATE
MYNT te ajută să-ţi găseşti lucrurile importante mult mai uşor

Pentru cei care s-au obişnuit să-şi piardă lucrurile sau să le uite acasă, o echipă creativă a dezvoltat un mic gadget intitulat MYNT.

Dispozitive precum MYNT fac parte dintr-o categorie foarte specială de produse intitulate trackere. Cel mai popular şi compact astfel de tracker este Tile. Ca funcţionalitate, ideea din spatele unui asemenea aparat este cât se poate de simplă. Conectaţi un tracker la gadgeturile voastre preferate, indiferent dacă este vorba de un smartphone sau un geamantan şi vă va fi mult mai uşor să le găsiţi prin preajmă.

Spre deosebire de reţeta clasică, MYNT vine la pachet cu un amalgam de funcţii noi şi câteva superlative absolute în descriere. În primul rând rând, acesta este cel mai subţire tracker din lume, iar faptul că are şi funcţie de telecomandă este un bonus ce nu trebuie neglijat. Mai mult decât atât, partea de telecomandă, care vă permite să interacţionaţi cu smartphone-ul este complet personalizabilă folosind un SDK ce a fost deja lansat. Astfel, ţine doar de voi dacă veţi folosi micuţul buton de pe MYNT pentru a declanşa de la distanţă un selfie, pentru a interacţiona cu o prezentare PowerPoint sau pentru a schimba melodia redată.

MYNT are doar 3,5 milimetri grosime, iar întreaga sa carcasă este realizată din aluminiu eloxat printr-un proces de fabricaţie foarte similar cu cel folosit la producţia noului iPhone 6. Pe lângă funcţia de bază de tracker, dezvoltatorii vor putea crea noi scenarii în care MYNT îndeplineşte mult mai multe funcţii decât cele menţionate mai sus.

Precum multe alte gadgeturi interesante, MYNT caută să obţină finanţare printr-un proiect publicat pe Indiegogo înainte să înceapă producţia de serie. Pentru a vă rezerva un dispozitiv nu aveţi nevoie decât de 15 dolari, deşi nu se ştie dacă se va comercializa la acelaşi preţ şi după 15 noiembrie când vor fi livrate primele unităţi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele