02 mart. 2015 | 14:59

MWC 2015 – Lenovo anunță Vibe Shot, primul său cameraphone, și un proiector de buzunar

ACTUALITATE
MWC 2015 - Lenovo anunță Vibe Shot, primul său cameraphone, și un proiector de buzunar

Lenovo lansează la MWC 2015 primul său smartphone multifuncțional: cameră foto de 16 megapixeli şi telefon. De asemenea, chinezii au și teleofnul A7000 și un microproiector Lenovo Pocket.

Lenovo lansează la Mobile World Congress 2015 trei dispozitive mobile, cu funcționalități interesante: Vibe Shot şi A7000, împreună cu proiectorul portabil Lenovo Pocket Projector. Vibe Shot este gândit să îi ajute pe utilizatori să înregistreze cu ușurință orice moment.

Camera principală are o rezoluție de 16 megapixeli și dispune de un obiectiv modular realizat din şase piese. Camera este optimizată pentru lumină scăzută și datorită blițului tricolor balansul de culoare este mult mai bun decât în cazul altor smartphone-uri. Vibe Shot dispune de un sistem de focalizare cu infraroșu, de două ori mai rapid decât un sistem autofocus clasic. Aplicația camerei dispune atât de un mod presetat Smart, cât şi de un sistem de setări Pro.

lenovo vibe shot lansat la mwc 2015

Lenovo Vibe Shot rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, folosește un procesor Qualcomm Snapdragon şi dispune de un spaţiu de stocare de 32GB, care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie până la 128GB. Camera frontală are 8 megapixeli.

Alături de Vibe Shot, Lenovo lansează Lenovo A7000, cu ecran de 5,5 inci, procesor MediaTek cu opt nuclee, conectivitate 4G și Android 5.0 Lollipop. Acesta este și dual-SIM.

lenovo a7000 lansat la mwc 2015

Cât despre Lenovo Pocket Projector, acesta e gândit pentru pasionaţii de conţinut multimedia limitaţi de ecranele mici ale smartphone-urilor lor sau care vor pur şi simplu să se bucure de o experienţă de divertisment la dimensiuni generoase.

Pocket Projector Lenovo

Utilizatorii nu trebuie să facă nimic altceva decât să conecteze proiectorul la un dispozitiv Android compatibil pentru a vizualiza la o diagonală de peste 110 inci filme, fotografii sau prezentări de business pe orice perete sau suprafaţă netedă în condiţii de luminozitate scăzută. După o instalare ce durează doar câteva secunde, Lenovo Pocket Projector poate reda conţinut de pe smartphone prin conexiune wireless via DNLA sau Miracast. Poate reda cele mai utilizate formate multimedia şi oferă până la 32 de GB spaţiu de stocare pe un card microSD.

lenovo pocket projector

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele