28 ian. 2015 | 05:30

Mult aşteptatul Apple Watch primeşte o dată de lansare oficială

ACTUALITATE
Mult aşteptatul Apple Watch primeşte o dată de lansare oficială

În cadrul conferinţei de anunţare a rezultatelor financiare pe ultimul trimestru fiscal, Tim Cook ne-a oferit o dată de lansare oficială pentru

După ce a fost subiectul unui amalgam de zvonuri, încă din momentul în care am auzit prima oară de Apple Watch, mult aşteptatul are parte în sfârşit de o dată oficială de lansare.

Când Apple a adus prima oară în discuţie propriul smartwatch, a promis că-l va oferi pentru achiziţie la începutul acestui an, fără a insista pe o dată precisă. Prima versiune confirmată neoficial din mai multe surse a fost data de 14 februarie, Valentine’s Day fiind momentul perfect pentru un salt în vânzări. La scurt timp după aceea, am început să percepem luna martie ca incluzând o posibilă dată de comercializare. Printr-o declaraţie oficială, Tim Cook a decis să lămurească problema, afirmând că abia în aprilie vom putea să cumpărăm râvnitul gadget.

Declaraţia a fost făcut în cadrul conferinţei pentru anunţarea rezultatelor financiare pe ultimul trimestru fiscal din 2014. Chiar dacă nu a fost definită o dată exactă începând cu care Apple Watch va ajunge în magazine, nu putem totuşi bucura că ştim câte luni mai avem ca să strângem bani pentru o eventuală achiziţie.

Pentru că aprilie nu se încadrează în definiţia general valabilă a conceptului de ,,early 2015”, nu a durat foarte mult până când anumite persoane s-au arătat ofensate. În definitiv, aprilie face totuşi parte din al doilea trimestru al acestui an. Pe marginea respectivelor reproşuri, Tim Cook a afirmat simplu ,,Pentru noi, se află aproximativ în interiorul pragurilor. În principiu, este când ne-am gândit iniţial că va avea loc.”

În definitiv, în continuare nu ştim preţurile cu care se va comercializa un Apple Watch, iar CEO-ul gigantului din Cupertino nu a oferit lămuriri pe marginea acestui subiect. Cel mai probabil, va exista un model de bază de 350 de dolari, iar preţurile vor creşte exponenţial până la câteva mii de dolari pentru versiunea din aur a aceluiaşi aparat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele