10 iul. 2015 | 10:56

Microsoft Office 2016 e lansat oficial pentru Mac OS X

ACTUALITATE
Microsoft Office 2016 e lansat oficial pentru Mac OS X

După o lungă , noul Office 2016 for Mac poate fi acum instalat în variantă finală de către oricine, cu câteva mici excepţii.

Poate părea incredibil, dar deşi utilizatorii de Windows au avut parte de noi versiuni de Office la fiecare 2-3 ani, în 2010 a fost lansată cea mai recentă iteraţie de Microsoft Office pentru Mac. Din fericire, acum că au trecut cinci ani de la lansarea , gigantul din Redmond a decis publicarea online a versiunii finale de Office 2016.

După aproape şase luni de beta, Office 2016 for Mac este în variantă finală. Aceasta nu este neapărat o iteraţie revoluţionară de Office, dar face o treabă foarte bună în a elimina discrepanţele masive de interfaţă între variantele recente de Office pentru Windows şi noul Mac OS X. S-au schimbat multe de la Snow Leopard, cel mai recent sistem de operare la publicarea versiunii anterioare a aplicaţiilor de birou ieşite din Redmond. Per ansamblu, întreaga suită se apropie destul de mult de Office 2013 pentru PC-uri.

Versiunea finală de Office 2016 for Mac a fost publicată astăzi, deşi trebuie să mai aveţi în vedere câteva particularităţi înainte să încercaţi să o descărcaţi. Din câte se pare, nu este disponibilă pentru achiziţie separată, ci doar internauţilor abonaţi la Office 365. Studenţii, mai precişi cei care se află în posesia unei adrese de email @facultate.edu, sunt de asemenea privilegiaţi.

În noul pachet sunt incluse cel mai recente versiuni ale aplicaţiilor Word, Excel, PowerPoint, Outlook şi OneNote. Pentru a-l achiziţiona într-o variantă de sine stătătoare va trebui să aşteptaţi până în luna septembrie, când veţi plăti o sumă momentan necunoscută. Pentru mai multe detalii despre Office 2016 for Mac, vizionaţi clipul de mai jos.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele