21 feb. 2015 | 10:50

Pentru fanii benzilor desenate, Marvel are o ofertă specială

ACTUALITATE
Pentru fanii benzilor desenate, Marvel are o ofertă specială

Dacă aveţi o pasiune pentru benzile desenate şi vă încântă mai mult personajele decât DC Comics, în acest weekend vă puteţi arunca la nişte achiziţii.

Deşi nu vin deseori cu super oferte, mai ales fără o ocazie specială evidentă, cei de la Marvel, fără nici un motiv, vor să vă încânte în acest weekend.

În cazul în care aveţi o fascinaţie pentru seria de filme Iron Man şi Captain America sau vă încântă să savuraţi precum Ant-Man şi MS Marvel în timpul liber, ar fi bine să aveţi câţiva bani pe card în acest weekend pentru a vă potoli setea. Dacă achiziţionaţi orice bandă desenată pe Marvel.com sau Comixology de acum şi până luni noapte, o veţi primi pe a doua gratuită. Nici măcar nu contează dacă sunteţi în căutarea primelor numere din Spider Man sau a ultimelor ediţii din Axis. Dintre două benzi desenate cu preţuri diferite, gratuită va fi cea mai ieftină.

Oferta este una foarte atrăgătoare, mai ales dacă v-aţi obişnuit să citiţi benzi desenate în format digital, fie prin intermediul browser-ului vostru preferat, fie pe o tabletă sau, eventual, pe un smartphone.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele