10 ian. 2015 | 13:02

Marele absent de la CES 2015: HTC și-a anunțat planurile pentru viitor

ACTUALITATE
Marele absent de la CES 2015: HTC și-a anunțat planurile pentru viitor

Una dintre marile companii despre care s-a vorbit mai puțin în cadrul CES 2015 este HTC. Cu toate acestea, taiwanezii și-au anunțat în Las Vegas planurile pt viitor.

Se pot spune multe lucruri despre CES 2015, însă nu și faptul că am avut parte de multe anunțuri în ceea ce privește smartphone-urile. De departe cel mai interesant telefon prezentat în Las Vegas a fost LG G Flex 2, un dispozitiv care repară foarte multe dintre problemele vechiului model. HTC, deși unul dintre marii producători, nu a prezentat decât Desire 826 și Desire 830. Dar mai interesante au fost planurile de viitor pe care aceștia le-au expus, indicând device-urile asupra căror au de gând să se concentreze în perioada următoare.

re camera ces 2015 htc 12

HTC deja a lansat câteva produse interesante în afara smartphone-urilor, camera Re fiind unul dintre acestea. De asemenea, HTC a prezentat ceea ce mulți au numit prima tabletă cu adevărat bună creată de taiwanezi: Nexus 9. Dar aceștia se pare că vor mult mai mult decât atât. Conform CNET, HTC ar putea ataca pe viitor sectorul purtabilelor, lansând o brățară inteligentă pentru fitness, sau un smartwatch.

Pe lângă wearables, HTC s-ar putea implica și în dezvoltarea casei inteligente și a divertismentului. Aici, HTC are de gând să rezolve niște probleme mai vechi, iar un director de marketing al companiei a declarat că se va încerca implementarea design-ului care a ajutat la creșterea în popularitate a brandului. Dacă cei de la HTC vor crea, într-adevăr, casa inteligentă s-ar putea să vedem niște locuințe extrem de elegante pe viitor.