05 dec. 2015 | 17:05

Lumia 850 ar putea fi următorul telefon Microsoft

ACTUALITATE
Lumia 850 ar putea fi următorul telefon Microsoft

Microsoft ar putea lansa în viitorul apropiat un nou dispozitiv Lumia.

Cele mai noi telefoane Lumia, modelele 950 și 950 XL, au debutat de curând și în țara noastră, însă înainte ca acestea să fie lansate, zvonurile indicau faptul că Microsoft ar lucra la două terminale denumite Lumia 750 și 850.

La eMAG puteți găsi la un preț foarte bune atât Lumia 950, cât și Lumia 950 XL.

După cum ne spun cei de la Phonearena, mulți oameni au crezut că gigantul din Redmond a renunțat la cele două telefoane din moment ce nu le-a anunțat în același timp cu 950 și 950 XL.

Utilizatorul de Twitter @OnLeaks nu este, însă, de acord și susține că Microsoft nu ar fi renunțat decât la Lumia 750. Astfel, Lumia 850 încă ar avea șanse să debuteze, iar acum vedem primele imagini care ar înfățișa viitorul terminal. Se pare că avem de-a face cu un dispozitiv mai mare decât Lumia 950 XL, ceea ce înseamnă ecranul ar fi de cel puțin 5,7 inci.

[related]

Cu toate acestea, grosimea se pare că nu depășește 7 inci, o realizare importantă având în vedere dimensiunile. OnLeaks susține că a obținut imaginile de la o sursă credibilă, însă, pentru moment, nu putem ști dacă Microsoft pregătește, într-adevăr, un asemenea, dispozitiv.