17 nov. 2015 | 13:39

LG G3 ar putea primi Android 6.0 Marshmallow în decembrie

ACTUALITATE
LG G3 ar putea primi Android 6.0 Marshmallow în decembrie

Conform unor informații venite din Polonia, flagship-ul din 2014 al celor de la LG va primi Android 6.0 până la finalul anului.

Polonezii se pare că vor fi primii care vor beneficia de cea mai nouă versiune Android și anul acesta. O nouă informație apărută pe un site din țara respectivă și preluată de cei de la GSMArena menționează faptul că flagship-ul de anul trecut al companiei va primi ultima versiune Android până la finalul anului 2015. Mai exact, utilizatorii de G3 ar putea avea acces la Android 6.0 Marshmallow la mijlocul lunii decembrie, în perioada cuprinsă într 16 și 18 decembrie.

[related]

Din câte se pare, Android 6.0 Marshmallow se află deja în ultima fază de testare pe LG G3. Mai mult decât atât, un tweet al unui angajat LG Polonia preluat de site-ul Tablety ar indica faptul că OS-ul este deja pregătit. După cum am menționat mai devreme, update-ul va avea loc mai întâi în Polonia, iar apoi în restul lumii.

Odată cu instalarea Android 6.0 Marshmallow, veți putea alege către ce dați acces oricărei aplicații pe care o instalați. Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că unele aplicații au nevoie de anumite permisiuni pentru a funcționa corespunzător. În cazul în care vreți să aveți parte de cea mai bună experiență atunci când utilizați WhatsApp, de exemplu, ar fi indicat să-i permiteți accesul la lista de contacte, precum și la poze și microfon.