05 iul. 2015 | 08:45

LG G2 ar putea primi Android 5.1 Lollipop în lunile următoare

ACTUALITATE
LG G2 ar putea primi Android 5.1 Lollipop în lunile următoare

Flagship-ul din anul 2013 al celor de la LG ar putea fi actualizat, în mod surprinzător, cu versiunea Android 5.1.1 Lollipop.

LG G2 are aproape doi ani de zile. Telefonul a fost anunțat oficial în luna august a anului 2013, iar puțini oameni probabil se așteptau ca acesta să mai primească o actualizare a sistemului de operare. În mod normal, telefoanele atât de vechi nu primesc niciodată astfel de upgrade-uri, însă cei de la LG au avut o abordare diferită în ultimul an. După cum probabil vă amintiți, varianta de LG G2 oferită de Verizon în Statele Unite a primit Android 5.0 Lollipop înainte modelului G3.

LG G2 cu Android 5.1.1 Lollipop

În lunile următoare, însă, conform celor de la Android Authority, LG G2 ar putea beneficia chiar de versiunea Android 5.1.1 Lollipop. Printre altele, acesta va primi noua interfață LG UX 4.0, alături de alte elemente care pentru moment pot fi întâlnite pe noul LG G4. Din câte se pare, informația a fost furnizată de către un angajat din cadrul divizie responsabile cu dezvoltarea sistemelor de operare.

[related]

Pentru moment, toate acestea sunt zvonuri, informațiile nefiind confirmate de către un oficial din cadrul companiei coreene. Mai mult decât atât, chiar dacă acest upgrade va fi lansat oficial, există șanse ca unii operatori să nu îl livreze.