24 apr. 2015 | 11:20

Lenovo lansează un rival cu 4GB RAM pentru Asus ZenFone 2

ACTUALITATE
Lenovo lansează un rival cu 4GB RAM pentru Asus ZenFone 2

Chinezii de la Lenovo lansează un rival pentru Asus ZenFone 2, un telefon cu 4GB RAM și un preț aproape identic cu cel al taiwanezilor.

Asus ZenFone 2 va avea parte de un competitor serios în China. Cel mai nou telefon cu 4GB RAM va fi fabricat de către cei de la Lenovo și se va numi K80. Ceea ce poate fi observat încă de la început este că ambele telefoane, atât din punct de vedere al hardware-ului, cât și al prețului, se aseamănă foarte multe.

lenovo k80 1

Conform Phonearena, Lenovo K80 va fi dotat cu un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție Full HD și un procesor Intel Atom de 1,8 GHz pe 64 de biți. Pe lângă cei 4GB RAM, acesta va beneficia și de 64GB capacitate pentru stocarea datelor. Camera foto principală este de 13 megapixeli, iar bateria are o capacitate de 4.000mAh. Faptul că telefonul nu beneficiază de un ecran QHD, ci de unul Full HD, garantează o autonomie foarte bună pentru orice utilizator.

Din punct de vedere al sistemului de operare, Lenovo K80 rulează Android 5.0 Lollipop. Grosimea acestuia este de 8,5 milimetri, așa că nu vă așteptați la un telefon la fel de subțire precum iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6. Lenovo K80 va fi lansat peste 30 aprilie în China unde va putea fi achiziționat pentru echivalentul a 290 de dolari. Nu știm încă dacă telefonul va apărea și pe alte piețe, mai multe informații urmând a fi publicate în curând.

lenovo k80 2