27 mai 2015 | 12:33

Lenovo lansează trei laptopuri: modelul Z51 e dotat cu camera Intel RealSense 3D

ACTUALITATE
Lenovo lansează trei laptopuri: modelul Z51 e dotat cu camera Intel RealSense 3D

Lenovo lansează laptopurile Z41, Lenovo Z51 și Ideapad 100 cu ecrane de 14 și 15 inci. Primele două sunt gândite ca produse pentru productivitate sau multimedia, iar Ideapad e un model „de buget“.

Lenovo Z51 dispune de o cameră opțională Intel RealSense 3D cu rezoluție full HD și un senzor de profunzime și culoare. Camera 3D îi permite laptopului Lenovo Z51 să „vizualizeze” și să surprindă imagini similare celor surprinse de ochiul uman. Utilizatorii pot scana și printa obiecte 3D, pot juca jocuri 3D sau pot controla laptop-ul cu ajutorul gesturilor. Aceștia pot crea, de asemenea, o experiență video mai realistă prin schimbarea fundalului și partajarea conținutului.

Lenovo Ideapad 100 e pentru clienții care au nevoie doar de caracteristicile cele mai importante, cum ar fi navigarea pe Internet, crearea de conținut și gestionarea documentelor. Acesta vine în configurații cu procesor Intel BayTrail-M N3540, cu stocare pe hard disk până la 500GB și placă video integrată Intel Graphics. Acesta are o autonomie de până la patru ore. Lenovo Ideapad 100 de 14 și 15 inci va fi disponibil la partenerii autorizați Lenovo cu un preț care va porni de la 1.500 lei.

Lenovo Ideapad 100 Black 15

Lenovo Z41 și Z51 au ecrane full HD, sunet Dolby și procesor i7 sau i5 și stocare care poate ajunge până la 1TB, în funcție de versiune. Prețul pentru Lenovo Z51 dotat cu cameră opțională Intel RealSense 3D cu procesor Intel Core i5 și memorie RAM de 8GB începe de la 3.000 de lei.

Găsești laptopurile Lenovo în oferta eMAG aici. Cele cu i7, cel mai bun procesor Intel pentru consumatorii obișnuiți, sunt disponibile începând cu un preț de aproximativ 2.600 de lei și oferta este aici. Dacă vrei unele de pe care să-ți accesezi rapid datele, cele cu SSD sunt recomandate. Ai o ofertă pe larg AICI.

[related]

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele