24 iun. 2015 | 17:41

Internetul face și desface: aplicația prin care te desparți

ACTUALITATE
Internetul face și desface: aplicația prin care te desparți

Dacă ești genul de om care se desparte prin mesaje, acum poți duce lucrurile un alt nivel. Aplicațiile precum Tinder și Match.com te ajută să găsești dragostea (sau, oricum, ceva prin zona aceea), dar trebuia să existe și o aplicație care face contrariul.

Aplicația despre care vorbim se numește Binder și este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. Grație ei, te poți despărți de partenerul de viață printr-un swipe. Dacă tot nu contează argumentele etice pentru tine, vei afla în cele ce urmează cum funcționează aplicația.

[related]

Tot ce ai de făcut este să alegi sexul persoanei respective, să îi introduci numele și numărul de telefon, apoi poți alege dintr-o listă de motive unul potrivit situației voastre. Dai un swipe la dreapta, iar aplicația va avea grijă de restul. Motivele sunt fie amuzante, fie absolut lipsite de umanitate, în funcție de viziunea fiecăruia.

aplicatia binder

De asemenea, poți alege să trimiți un mesaj înregistrat cu vocea unui scoțian care cântă. Your boyfriend doesn’t love you anymore, he hates your face, he thinks you’re a bore. In fact, he is sick in his mouth whenever he sees you around este mesajul pe care îl poate primi. Aplicația a fost creată de compania scoțiană Tennent’s, recunoscută pentru umorul negru. Compania s-a amuzat și pe seama Apple Watch, într-un clip pe care îl puteți vedea mai jos.