26 iul. 2015 | 18:05

Înainte de lansare, OnePlus 2 trece prin teste de performanță

ACTUALITATE
Înainte de lansare, OnePlus 2 trece prin teste de performanță

OnePlus 2 va fi lansat pe 27 iulie și până atunci e bine de știut că a ajuns să treacă de primele teste de benchmark. 

OnePlus 2 este promovat de companie drept un telefon înaintea vremurilor, un flagship killer pentru 2016. Dincolo de acest limbaj destul de pompos de promovare, testele de benchmark îl prezinte puțin mai slab decât până acum ceea ce înseamnă fie că vorbim de mai multe versiuni, fie că acesta e mai aproape de realitate decât cele de până acum.

OnePlus 2 va avea 4GB de memorie RAM, un procesor de la Qualcomm cu opt nuclee, numit Snapdragon 810, iar camera foto va fi de 13 megapixeli fără să impresioneze prea mult în primele teste. Totuși, telefonul va costa sub 450 de dolari și prețul acesta destul de scăzut, față de alte telefoane de vârf, este un punct forte important.

În videoclipurile de mai jos se vede un OnePlus 2 trecut prin AnTuTu, unde reușește un scor  de 49.000 spre deosebire de cel mai vechi de 63.000. Telefonul din imagini este însă unul care rulează Android pentru China, adică Hydrogen. Acesta este lipsit de aplicații Google (serviciile companiei sunt interzise în China) și va fi limitat doar la această țară. În altele va ajunge cu Oxygen OS, un sistem de operare despre care OnePlus spune că avea avea funcționalități de Android M, deși este un 5.1.1 Lollipop, conform GSMArena.

OnePlus 2 va avea functionalitati din Android M

Nu se știe exact ce sunt aceste „funcționalități de Android M”, pentru că cei de la OnePlus nu le-au detaliat, dar sunt încă o sintagmă de promovare a telefonului. Pe 27 iulie vom afla precis ce sunt aceste funcționalități, dar și ce mai are special telefonul. Până atunci mai trebuie să știi că are un port USB Type-C, fast charging și un senzor de scanare a amprentei mai rapid decât cel de pe iPhone.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele