25 iun. 2015 | 10:19

În doar 15 secunde de utilizare, Xperia Z3+ poate fi inutilizabil [VIDEO]

ACTUALITATE
În doar 15 secunde de utilizare, Xperia Z3+ poate fi inutilizabil [VIDEO]

O performanţă de vârf se pare că vine cu probleme majore de stabilitate pentru cei care au făcut o investiţie semnificativă într-un

Au existat multe zvonuri în legătură cu temperaturile ridicate la care poate ajunge un Mulţi nu le-au crezut, dar cei de la AndroidPIT au reuşit să le reproducă în format video.

E greu de spus cine este de vină într-o astfel de situaţie, cei de la Sony pentru că au scos pe piaţă un terminal inutilizabil sau Qualcomm, creatorii performantului SoC Snapdragon 810. În orice caz, problema este cât se poare de reală. După cum puteţi vedea în scurt metrajul de mai jos, dacă folosiţi telefonul pentru a filma un clip 4K sau activaţi modul de realitate augmentativă pentru cameră, automat veţi întâmpina un avertisment de temperatură. Nu trec nici măcar 15 secunde de când aţi intrat în respectivele aplicaţii până în momentul în care dispozitivul devine inutilizabil.

Pe de o parte, cei de la Sony au lansat în urmă cu câteva zile un update de firmware pentru aparatele afectate de supra încălzire, menit să remedieze problema, influenţând probabil negativ performanţa. Din păcate, chiar şi acea actualizare nu este disponibilă global, ci doar în anumite părţi ale Asiei, Regatul Unit, Rusia, Olanda, Turcia şi Ucraina.

În trecut, au mai existat câteva plângeri în legătură cu temperatura unor terminale precum HTC One M9 în anumite circumstanţe, dar având în vedere că nu am văzut aceleaşi rapoarte asociate cu LG G Flex 2, care foloseşte acelaşi SoC, este greu de spus dacă problema ţine în întregime de Qualcomm.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele