24 mart. 2015 | 15:40

Imaginile de fundal din Samsung Galaxy S6 pot fi descărcate gratuit

ACTUALITATE
Imaginile de fundal din Samsung Galaxy S6 pot fi descărcate gratuit

Samsung Galaxy S6 și S6 edge nu au ajuns încă magazine, dar cei care vor ”iluzia” că țin în mână cele mai noi terminale ale sud-coreenilor pot descărca gratuit imaginile de fundal incluse de Samsung. 

Samsung Galaxy S6 și S6 edge au fost construite pe baza unei noi filosofii care pune accent pe utilitate și pe simplitate. Acest lucru se vede peste tot: în hardware, în software, chiar și în imaginile de fundal.

Setul de imagini a fost publicat pe forumul XDA și poate fi descărcat gratuit. Totuși, wallpaperele nu vor arăta la fel de bine pe alte smartphone-uri, având în vedere că Samsung Galaxy S6 și S6 edge au display-uri cu rezoluție QHD, luminoase și colorate.

Pe lângă ecranele QHD, vârfurile de gamă ale Samsung sunt dotate cu procesoare Exynos, cu arhitectură pe 64 de biți și opt nuclee, 3GB memorie RAM și camere foto de 5, respectiv 16MP.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge au fost lansate în cadrul MWC 2015 și au ajuns, în urmă cu puțin timp, și în România. Deocamdată pot fi doar precomandate, dar prețurile sunt destul de piperate, în special pentru versiunea cu margini curbate. Găsiți ofertele aici.

Imaginile de fundal le puteți descărca de aici, la rezoluție mare.