16 dec. 2015 | 10:35

Reduceri eMAG: idei de cadouri de Crăciun pentru el

FEATURE
Reduceri eMAG: idei de cadouri de Crăciun pentru el

Dacă nu știi ce cadouri de Crăciun pentru el să achiziționezi și deja ai intrat în criză, vestea bună e că deja sunt reduceri eMAG. Iar noi am făcut o selecție de idei simpatice.

Reduceri eMAG: idei de cadouri de Crăciun pentru el – Samsung Galaxy S6

Ambele modele Samsung Galaxy S6 au făcut senzație în 2015. Chiar dacă momentan nu e la ofertă și modelul edge, dacă îți permiți, cu siguranță pe prietenul tău l-ar face foarte fericit și modelul clasic. Are un ecran de 5,1 inch și rezoluție QHD, memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camerele foto sunt de 16, respectiv 5MP, iar bateria are o autonomie de 2.550 de mAh. Îl poți găsi redus AICI.

samsung galaxy s6 la reducere

Reduceri eMAG: idei de cadouri de Crăciun pentru el – Videoproiector Epson

Dacă prietenul tău e pasionat de filme, ar fi o idee să îi cumperi un videoproiector. În afară de faptul că e portabil, are o aplicație și permite scanarea codului QR proiectat de EB-W28, pentru conectare instantanee și partajare de conținut. Îl găsești AICI.

Epson-videoproiector-reduceri eMAG

Reduceri eMAG: idei de cadouri de Crăciun pentru el – Căști audio bluetooth

Nu are sens să mai specificăm motivele pentru care prietenul tău va aprecia o pereche calitativă de căști. Datorită bateriei litiu-polimer de 160 mAh, beneficiezi de până la 10 ore de utilizare și până la 700 de ore în modul standby. Acestea se conectează prin bluetooth și aparent au o rază mare de acțiune. Le poți cumpăra de AICI.

Casti-reduceri eMAG

Reduceri eMAG: idei de cadouri de Crăciun pentru el – iPad mini 2

Dacă prietenul tău își dorea o tabletă, iată un iPad mini 2 la preț redus. E o idee excelentă de cadou pentru un fan Apple care nu se mulțumește cu un iPhone. Are un ecran de 7,9 inci, e ușor, purtabil și ai putea spune că e o versiune mai accesibilă a iPad Air. Poți să îl comanzi de AICI.

ipad mini 2-reduceri eMAG

Reduceri eMAG: idei de cadouri de Crăciun pentru el – tableta Samsung Tab A

Dacă tot suntem la capitolul tablete, dacă prietenul tău nu e chiar fan Apple și s-a acomodat mai degrabă cu Android, îi poți oferi o tabletă Samsung Galaxy Tab A. E subțire, ușoară, are un ecran de 9,7 inci, iar bateria are o capacitate de 6.000 de mAh. E cadoul ideal pentru cineva care are o viață agitată și are în permanență nevoie de un gadget performant la purtător. O poți comanda de AICI.

Samsung Galaxy Tab A-reduceri eMAG

Playtech.ro folosește unelte de marketing afiliat precum Profitshare sau 2Parale.