10 iun. 2015 | 16:31

HTC One M9 primește o actualizare importantă care îi rezolvă cea mai mare problemă

ACTUALITATE
HTC One M9 primește o actualizare importantă care îi rezolvă cea mai mare problemă

HTC One M9 este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri lansate anul acesta, însă nu putem spune că este și un pretendent la titlul de cel mai bun telefon al anului, având în vedere că are (sau a avut) o serie de probleme serioase.

HTC One M9 a fost lansat cu câteva ore înainte de Samsung Galaxy S6, în cadrul unui eveniment organizat în Barcelona. Pe moment, am fost foarte atrași de acest terminal, mulțumită designului foarte elegant și a performanțelor de top.

Totuși, după o examinare amănunțită, părerea ni s-a schimbat. Cea mai mare problemă a acestui smartphone s-a dovedit a fi exact elementul care a readus HTC în atenția întregii lumi: camera foto. Publicațiile internaționale chiar au spus că HTC One M9 are cea mai proastă cameră foto găsită un vârf de gamă lansat anul acesta, dar se pare că acest lucru se va schimba.

Taiwanezii tocmai au emis o actualizare software care va schimba perfomanțele camerei principale de 20MP. Update-ul ar trebui să fie disponibil începând de azi pentru utilizatorii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, urmând ca americanii să îl primească la sfârșitul lunii.

Cu această actualizare, HTC repară expunerea automată, lucru care va îmbunătăți constrastul fotograiilor. În plus, și nivelul de zgomot al fotografiilor realizate în condiții de lumină slabă va fi mai mic, iar pozele vor avea un nivel mai mare de detaliu.

Și cei care fac, ocazional, fotografii în condiții de lumină foarte puternică se vor bucura de noul update, fiindcă nuanțele gălbui sau verzui nu vor mai apărea în poze. În afară de îmbunătățirile aduse camerei, mai vorbim și despre reducerea consumului de baterie când vine vorba de aplicațiile Facebook și YouTube, iar aparatul nu se va mai încinge atât de tare. Puteți cumpăra HTC One M9 de AICI.