21 mart. 2015 | 10:42

HTC One M9, lansat oficial, este mai scump decât te-ai aştepta

ACTUALITATE
HTC One M9, lansat oficial, este mai scump decât te-ai aştepta

Cel puţin în Taiwan, HTC One M9 trebuia să fie lansat oficial de câteva zile. După o scurtă amânare, evenimentul mult aşteptat a avut loc astăzi.

Cei de la HTC au anunţat anul acesta la MWC un nou vârf de gamă din seria One. După M7 şi M8 a venit rândul noului să trezească invidia prietenilor. Cum era de aşteptat, acesta este foarte sprinten datorită unui hardware de actualitate şi foloseşte un design premium cu o

După ce lansarea smartphone-ului a fost amânată din cauza unor probleme software, acum se pare că acelea au fost rezolvate. Oficialii companiei tocmai au anunţat pe pagina de Facebook HTC Taiwan că, dacă locuiţi în teritoriul asiatic, vă puteţi cumpăra telefonul începând de astăzi, 21 martie în două capacităţi, 32GB sau 64GB spaţiu. Versiunea mai mică va avea un preţ de 700 de dolari, în timp ce varianta mai scumpă va sări până la 750 de dolari.

Iniţial, s-a crezut că preţurile nesubvenţionate vor fi mai mici, mai ales pentru modelul cu 32GB, se pare însă că nu este cazul. Apropo, modelul de 64GB va fi disponibil doar de pe 27 martie. Lansarea din Statele Unite ale Americii pentru HTC One M9 va avea loc pe 10 aprilie, fără alte amânări suplimentare. Cam în aceeaşi perioadă ne putem aştepta să-l găsim şi în oferta autorităţilor autohtone.

În altă ordine de idei, acum câteva zile au apărut nişte rapoarte online cum că mai mult decât s-ar fi aşteptat cineva. HTC nu a ezitat să răspundă pe marginea acelor teste, afirmând că au fost realizate pe un terminal cu firmware beta. Acum că toate problemele de software au fost remediate, HTC poate în sfârşit să-şi lanseze noul vârf de gamă fără emoţii.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele