03 mart. 2015 | 18:30

HP Spectre x360, un vârf de gamă incredibil de atrăgător

ACTUALITATE
HP Spectre x360, un vârf de gamă incredibil de atrăgător

Pentru că îşi doresc să reitereze succesul de acum câţiva ani, cei de la HP încearcă să iasă în faţă cu un nou produs premium intitulat X360.

Au trecut deja câţiva ani de când cei de la HP au fost detronaţi de Lenovo de pe poziţia de cel mai popular producător de sisteme. Cu toate acestea, americanii nu cedează şi lansează deseori creaţii cu un design interesant şi performanţă pe măsură.

HP Spectre X360 este cel mai nou hibrid ieşit din mâinile designerilor de la . Este produsul unei colaborări atente cu Microsoft şi încorporează câteva elemente din flexibilitatea unui Lenovo Yoga. Pe lângă o construcţie integrală din aluminiu, sistemul de mai sus se poate rabata fără probleme pentru a fi transformat cu uşurinţă în tabletă sau într-un display pentru prezentări. Este construit în jurul unui ecran de 13,3 inci, iar rezoluţia nativă este Full HD sau QHD în funcţie de suma de bani pe care o doriţi investită.

La interior, ca de fiecare dată în cadrul unui sistem premium, conţinutul este direct proporţional cu bugetul. Începeţi de exemplu cu un procesor Intel Core i5, 4GB RAM şi un SSD de 128GB, dar puteţi cu uşurinţă să ajungeţi la Intel Core i7, 8GB RAM şi un SSD de 512GB. Autonomia reprezintă unul dintre punctele centrale ale acestei creaţii, cu până la 12,5 ore de muncă departe de priză. Conectivitatea include câteva porturi USB 3.0, un cititor de SD-uri, un port HDMI şi un miniDisplayPort. Nu puteau lipsi din ecuaţie o tastatură luminată şi un trackpad de dimensiuni generoase ultra wide.

Sistemul de operare Windows 8.1 este mai curat ca niciodată de aplicaţii superfluu, în timp ce preţul începe de la 900 de dolari pentru configuraţia de bază şi sare până la 1.400 de dolari dacă vreţi să vă bucuraţi de panoul QHD şi procesorul Intel Core i7.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele